Megnőtt a hasam sajnos és nagyban belassultam foci terén az ünnepek nem fognak segíteni a fogyásban mit tegyek?
Figyelt kérdés
Felüléseket nem szeretem vmi házi fogyasztó dolgok vannak mert venni nem akarok semmitse nincs pénzem rá és gyorsan kellene fogynom előre is köszike 18 F2011. dec. 12. 13:45
2/7 A kérdező kommentje:
futás? az látványosan nyomja?
2011. dec. 12. 14:00
4/7 anonim válasza:
A felüléseket nem szereted... venni nem akarsz semmitse, akkor diétázz kicsit, egyél zöldségeket, gyümölcsöket, kenyérfélét és az édességet hanyagold, és ajánlom a zöld teát, ami nem drága, és megéri.
Persze jó lenne, ha rászánnád magad kicsit a mozgásra, nem muszáj futni, azt én sem szeretek.. tornázz otthon, és szerintem a hasprésre álljál rá :) nemnehéz.
5/7 A kérdező kommentje:
100 hasprés 100 derék izom gyakorlat 30 felülés sztetek jó?
2011. dec. 15. 11:16
6/7 anonim válasza:
Szerintem jó! De ne csak pár napig csináld, hanem 2 hónapig kb, és akkor hatásos is lesz :)
7/7 A kérdező kommentje:
rendben
2011. dec. 15. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!