Hogy telt/fog telni nálatok babával az első karácsony? Melyik nap melyik nagyszülőkkel lesztek?
Mi Szenteste az én szüleimnél voltunk
25-én a nagyszüleimnél ebéd
26-a csak a miénk volt
27-28 dolgozott a férjem.
29-30 pedig anyósomék és sógoromék 4-en hozzánk jöttek ittalvósan ( ők távol laknak)
5 hónapos volt a pici.
Idén 1 héttel korábban karácsonyozunk.
Most mi utazunk sógoromékhoz, mert azóta nagy pocakom van a tesóval.. 1,5 éves sincs a nagy, így kicsit fárasztó lenne szerintük nekem a plusz 4 ember fogadása.
/ nem akartam belefolyni, mert jót akarnak, de az utazás sem könnyebb és még a gyereket is cincálom, itthon legalább a napirendet tudjuk tartani/
a többi hasonlóan lesz, mint tavaly.
Jövőre már 4-en Szentestézünk sztem
Mi altalaban szenteste az en szuleimnel vagy csak itthon egyedul vagyunk. Anyosomek 25 vagy 26-an rendeznek nagy csaladi bulit mindig. Ok szeretnek kettesben szentestezni, igy akkor nem szoktak vendegeket hivni.
Tesomek is az utobbi ket evben a mi szuleinknel voltak, de olyan is volt mar, hogy anyosaeknal szentesteztek. Ott is attol fugg, hogy tudjak osszerantani a tesokat.
En inkabb azt latom, hogy ott necces ez a szenteste kerdes, ahol valamelyik szulo egyedulallo, mert ugye o nem akar egyedul lenni. A legszebb a baratnomeknel, ahol mind a ket anyuka egyedulallo, de legalabb meg utaljak is egymast es nem hajlandoak egyutt szentestezni.
Szentestr csakia a mienk. Annak idején sem voltak ott a nagyszülők. Mindig másnap mentünk.
Mi nem szeretjük ezt a kötelező átmaszkálást. Aki átjön atjon, de nem várjuk el. Ugyanolyan nap, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!