Jó ötlet egy 13 hónapos babának triciklit venni
karácsonyra?
Figyelt kérdés
Lehet azzal télen is menni? Igazából majdnem olyan mint egy sport babakocsi (legalábbis olyat választanánk) dönthető- forgatható ülés, meg háromféle lábtartó. Lehet rá lábzsákot, meg esővédőt venni?
13 hónaposnak nem, meg később se nagyon. Én is akartam venni, de csak amiatt, mert a lányomnak volt egy időszaka, amikor nem ült be a babakocsiba, emiatt átnéztem az összes szuper tolható triciklit, utána szerencsére visszaült a babakocsiba így nem vettünk. Az jó, hogy triciklivé átalakítható, de rengeteg szülő azt írta a neten, hogy nem tud triciklizni a gyermekük, mert pedálozni kell és az nehéz mozgás egy 3 évesnek, a sokkal menőbb futobiciklit jobban szeretik. A tolható tricikli meg gyakorlatilag babakocsi, csak kényelmetlenebb, sok értelmét nem látom.
2019. dec. 2. 14:42
3/13 anonim válasza:
Nem jó, amíg a járás, futás nem stabil, nincs begyakorolva, addig mindenféle eszköz pl kismotor káros.
2019. dec. 2. 14:47
4/13 anonim válasza:
Talán inkább úgy, hogy májusban előveszitek. Mire jó idő lesz, addigra talán megérik a mozgásfejlődése is hozzá.
2019. dec. 2. 14:50
5/13 A kérdező kommentje:
Jahh nem voltam egyértelmű. A téli használat eleve úgy nézne ki hogy én tolnám. tudom hogy még nem tuná hajtani.
Arra gondoltam hogy lehet e rendesen használni egy triciklit télen is, vagy inkább nyári járgány? Később meg majd ha tudja tekerni tekeri, ha nem, akkor megnyeri a tesó.
"de rengeteg szülő azt írta a neten, hogy nem tud triciklizni a gyermekük, mert pedálozni kell és az nehéz mozgás egy 3 évesnek"
Érdekes, a holland gyerekekenek nem nehéz, ázok tudnak 3 évesén is biciklizni.....
Kerdezo, jo otlet.
2019. dec. 2. 18:30
8/13 anonim válasza:
7 oh, a holland gyerekek biztos csodagyerekek, kár, hogy nem ott lakunk.
Azzt nem tudom ki tud triciklizni, ezt csak a neten olvastam, de az tény, hogy, egy darabot nem látok a játszón, mindenki futobiciklivel van. Olyat láttam, hogy anya tolta.
2019. dec. 2. 18:33
9/13 anonim válasza:
Nem, nem csodagyerekek, kínaibb azokkal van a probléma, akik 3 évesen nem tudnak pedálozni. Én itt elek, látom hogy közlekednek.
2019. dec. 2. 18:35
10/13 A kérdező kommentje:
Gondolom azért lehet nehezebben tekerni mert nem alatta van a pedál teljesen és így nem tud testsúlyból rá nehezedni. Csak a lábizommal. Javítson ki valaki ha tévedek. Egyébként én azért gondoltam mert a babakocsi nem a kedvence viszont van egy tricikli a garázsban amit úgy kaptunk de nagyon szakadt arra még mindig rá mászik. 😅 Persze azon is én szoktam tolni. És inkább babakocsinak venném de hátha később tudná használni ő is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!