Szerintetek jó ötlet egy mászó micimackót venni karácsonyra? Karácsonykor 7,5hó-s lesz a kisfiú.
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 10:20
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Mi vettünk a kislányomnak, akkor volt 7 hónapos, nekünk nagyon bejött. Imádta, simizte, ment utána, a mai napig is szeretgeti (most 13 hónapos), mutogatja, hogy hol a maci szeme, szája, orra, stb. Elég hamar megtanulta, hogy hol kell bekapcsolni, már táncizik a zenére. :)
3/6 anonim válasza:
igen!én is azt akarok neki venni!
4/6 anonim válasza:
Mi is vettünk tavaly akkor még pici volt hozzá de neki most 14 hósan tetszik igazán pedig épp túl akartam adni rajta. Most tudja már kezelni csak éppen már nem mászik hanem megy utána:) amúgy sztem aranyos játék.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mi is azt veszünk, eldöntöttük a férjemmel.
2012. nov. 26. 19:21
6/6 anonim válasza:
Nekünk is kb. fél éves kora óta megvan, most másfél éves , és imádja egész nap boldog vele, hogy mászik és zenél.... jópofa !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!