Karácsony csecsemővel- hogyan?
3 hónapos babával simán lehet 100km-t utazni.Az ha nem siettek is max másfél óra, ha mázlitok van az egész utat végigalussza.Ő még azért nem látja át, hogy máshol vagytok.8-9 hónaposan majd már gáz lesz mert észre veszi, hogy más helyen vagytok, de szerintem 3 hónapos babával nyugodtan tudtok menni máshol aludni,viszitek a megszokott játszószőnyeget játékokat és vígan ellesz :)
Kellemes utat és ott alvást:P
a 3 hónaposnak még tök mindegy. Ott van otthon, ahol te vagy. Ráadásul olyan kicsi, hogy elég neki éjszakára a babakocsi mózeskosara is, az meg még ráadásul a saját kis megszokott helye is.
Én nem látok benne semmi rizikót, hacsak neked nem túl macerás a dolog. Ezer meg egy olyan dolgot fogsz bepakolni, ami kellhet, de nem fog. Pelenka, popsitörlő, fürdető, krémek, babakocsi, takaró/hálózsák, napi x váltás ruha (mert tuti ott fogja magát egymás után többször hátközépig/nyakig fosni)... Ha tápszeres, akkor cumisüvegek, tápi, sterilező, melegítő, stb... szóval viszed a fél lakást és ez NEKED kényelmetlen, macerás. De a gyerek szempontjából cseppet sem rizikós.
3 hónapossal pont jól lehet menni akárhová.
Onnantól necces hogy megtanul mászni, olyan két éves korig.
3 gyerekünk van.
Szerintem lényegesen könnyebb most, mint pl. 1 év múlva. Más - más természetű mind, mégis akár megállás nélkül bírta 1 éves kor alatt bármelyik a 180 km-t is, míg később már problémásabb, mert nem alszik végig már egy ilyen utat, és bekötve előbb utóbb unalmas. A legproblemasabb a 2-3ev közötti, a szobatisztasag kialakulása körül.
Ha csak az út és az ott alvás miatt aggodsz, felesleges.
Még nem töltötte be a 3. hónapot a kislányom, amikor Horváto.-ba utaztunk Vele 2 hétre. Az út 10 óra volt. Semmi gondunk nem volt Vele! Egy hangja sem volt a hosszú út alatt. Szinte csak aludt, meg evett, ha egy kicsit ébren volt, játszott a játékaival. Az ott tartózkodás alatt sem volt semmi gond Vele. Nagyon jó döntés volt, hogy bevállaltuk a hosszú utat Vele!
Szerintem te se aggódj, menni fog minden, csak tartsd ott is a napirendjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!