17 hónapos kisfiúnak mit vennétek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Rengeteg játéka van: autók, bébitaxi, leporellók, formabedobók, stb. Mit lehetne kitalálni, ami érdekelné? Előre is köszönöm az ötleteket?2017. dec. 13. 08:32
1/4 anonim válasza:
A tied a baba? Ha nem, kerdezd meg anyukat, mire lenne szuksege, mi az, ami regebb ota vagyik, csak nem tudta megevenni, nem ert ra (persze a babanak valo dologra ertem).
Ha a tied, akkor igazabol tok mindegy, meg egy jatekot. Ugyee fogja meg, hogy mi az a karacsony.
2/4 anonim válasza:
2 oldalas puzzle, pl amin az egyik oldalt az anya állat van, másikon a baba állat. Közbe el is lehet magyarázni neki milyen állatok találhatók a képeken. Egy másfél éves kisgyermek ezt már fel tudja fogni :)
3/4 A kérdező kommentje:
Az én kisfiam. Én is pont ezt gondolom, hogy egy játékkal több vagy kevesebb, ő még nem igazán érti, mi ez a karácsony. Viszont van 2 nővére, nekik a játék az igazi ajándék, nekik már megvan amire vágytak, de a kicsi még elmondani se tudja. De mégiscsak neki is kellene valamit kapnia, a lányok se értenék, ha a kicsinek semmit nem hozna a Jézuska. Ez a puzzle jó ötlet, ilyen még nincs. Várok még ötleteket!
2017. dec. 13. 09:43
4/4 anonim válasza:
Montessori fa vonatot fog kapni a lányom. Tescoban is van hasonló. Duplo lego is jó lehet lassan (nagyobb tesónak van nálunk), vagy valami komolyabb fürdőjáték (brendon oldalán láttam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!