Hogy fog telni nálatok a karácsony?
Unalmasan.
Mint ünnep, már régóta nem ünnep számomra, így nem érdekel - és ez is elmúlik majd, ahogyan már számos alkalommal megtörtént.
Eszünk-iszunk, dolgozom is egy kicsit, aztán ennyi!
#1 :)) Erről most a 4 karácsony című film jutott eszembe :D Amúgy jogos .
Nálunk muszáj menni a párom szüleihez, mert vannak kisebb gyerekek . Így 24.e ott, meg nem tudjuk hogy, mert verseny van, kinél lesz ebéd stb, remelem sikerül lerendezni … 25.e parom nagymamája , illetve haza jövünk kettesben estére . 26.an ha mindenkinek jó, noveremékhez megyünk, ott pedig már hagyomány, hogy ilyenkor kimegyünk a közeli kutya menhelyre setaltatni. Azt várom a legjobban :)
24-én dolgozom, este érek csak haza 7 körül. Barátom feldíszíti a fát mert én ugye nem érek rá. A nap további részében kettesben leszünk.
25-én barátom szüleihez megyünk ebédre. És valószínűleg elég sokáig is fogunk maradni. 26-án én megint dolgozom, de apával ugyanott dolgozunk így majd a szünetben átmegyek hozzá
Átvillant a gondolat az agyamon, hogy valahogy - legalább egy közös étkezés idejére - kellene valamit szerveznem a nővéremmel. A gondolat indítója az, hogy most, ősszel hunyt el a párja, akivel több évtizedet leélt - és talán másként élné meg az első (lényegében) magányos karácsonyát, ha vinnénk bele valami olyat, amihez nem szokott hozzá.
Ez az a pillanat, amely kivételesen nem a pénzről, képmutatásról szólna, hanem egy ember fájdalmában osztozásról.
Fene tudja, van-e ilyennek értelme!
Hazautazunk Budapestről anyukámhoz, az első napján oda gyűlik össze a család közös ebédre, majd másnap közösen átutazunk ebédre egy másik városba nagymamámhoz, aki már nem nagyon tud utazni.
Jelképes ajándékozás, beszélgetés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!