Akiknél nem szerepel a töltött káposzta a karácsonyi menüben, azoknál mi az oka?
Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 15:04
21/25 anonim válasza:
Nem tudom megcsinálni. Anyáméknál úgyis lesz.
22/25 anonim válasza:
Mi nem szeretjük. Nálunk gyerekkoromban sem volt soha. Anyósom mindig csinál, soha nem eszünk belőle, tudja ő is, hogy nem szeretjük, így egyedül eszi napokig, mert mindig sokat csinál. A férjem sem ette meg soha, gyerekkorában sem.
23/25 anonim válasza:
Gondolom az, hogy sima hétvégéken is szokták csinálni, karácsonykor meg valami különlegesebbet akarnak, nem olyat, amit máskor is esznek.
24/25 anonim válasza:
A családban mindenki imádja, én viszont utálom. Soha nem kóstoltam, nem is akarom, nem is fogom. Eleve nem bírom a szagát, az állagát, meg úgy alapból a savanyúságokat nem szeretem. Meg még eleve tele van töltve hússal. Pedig akármilyen húst megeszek, de magában.
25/25 anonim válasza:
Nálunk nem ünnepi étel, hanem hétköznapi. Ettől még szeretjük, csak karácsonykor nem azt szoktunk csinálni. Hanem inkább sült pulyka majonézes krumplival, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!