Akiknél nem szerepel a töltött káposzta a karácsonyi menüben, azoknál mi az oka?
Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 15:04
11/25 anonim válasza:
Tudok én is csinálni vegán kápit, de az nem ízlik :)
-egy vega
12/25 anonim válasza:
Egyrészt annyira nem szeretem, másrészt nálunk hagyomány, hogy halat eszünk 24-én este és amennyiben marad 25-én is. Hal nélkül nálunk nincs karácsony!
13/25 anonim válasza:
Soha nem is szerepelt a menüben. Már a szüleimnél, nagyszüleimnél sem.
Felénk ez nem számított ünnepi kajának.
Télen többször is ettünk, de max. hétvégén.... Sose ünnepnapkor.
14/25 anonim válasza:
Mert anyám meg anyósom is készít, nem akarom még itthon is ezt enni. Ugyanez van a bejglivel is.
15/25 anonim válasza:
Nálunk karácsony előtt szokott töltött káposzta lenni. Hétfőn fogom elkészíteni, fagyasztok le belőle szilveszter előttre, a többit kedd-szerda-csütörtök megesszük.
Szoktam főzni évente 2-3 alkalommal, nagyon szeretjük.
Karácsonykor halat eszünk meg sülteket.
16/25 anonim válasza:
Csak a tepsiben sült rakott káposztát szeretem darált hússal, tejföllel. Nem tudom miért, a népies paraszti ételek, mint ez is, meg a halászlé sosem ízlettek nekem, másfajta ételeket készítünk az ünnepek alatt (pulyka, csirke, kacsa alapúak).
17/25 anonim válasza:
Nálunk soha nem volt része a karácsonyi menünek, pedig egyébként szeretjük, de valahogy nem is passzolna azokra a napokra - 24-én halat eszünk, 25-én pedig főleg könnyebb kajákat.
18/25 anonim válasza:
Akinek szerepel a karácsonyi menüben, annak mi az oka?
19/25 anonim válasza:
Bármilyen káposztás ételnek még a szagától is a hányinger kerülget, épp elég a rokonoknál kibírni a szagot.
20/25 anonim válasza:
Én nem szeretem. Sajnos a kocsonyás, halászlét és beiglit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!