Csak én nem szeretem a karácsonyt emiatt?
Figyelt kérdés
A családomban mindig megy a hiszti a karácsony miatt 🥲 minden évben2022. nov. 27. 12:55
11/14 anonim válasza:
#3 én pl azért tartom, mert a családban mindenki más szereti, mondtam már hogy én nem szeretem, de nyilván őket se fogom megbántani, valahogy kibírom
12/14 anonim válasza:
Gyerekkoromban utáltam a sok nagynéni-nagybácsi, koma, sógor, ángyi stb. nyálas puszijai mindig egyforma, idióta kérdései és csípős megjegyzései miatt, amik miatt nem "illett" hőzöngeni egy kisgyereknek.
Ma már, hogy saját családom van, csak azt hívom meg, akit szeretek és akivel egyformán gondolkozunk. A sértődéseket lexarom, a nem tetsző meghívásokat lemondom.
Így aztán vidámak lettek a közösen előkszített karácsonyaink is.
13/14 anonim válasza:
Én szeretem úgy is. Mama nem csak karácsonykor, bármilyen ünnepnap képes megcsinálni a fesztivált, de az nem a karácsony hibája. Még jobban örülök most, hogy végre nem kell egy fedél alatt lakni, és találkozni se szoktam a rokonokkal. Azóta sokkal nyugisabb, és boldog is a karácsony.
14/14 anonim válasza:
Gyerekkoromban mindig anyai nagymamámnál voltunk karácsonykor. Gyönyörűen fel volt díszítve a lakás, csodás vacsora, ajándékok... Sajnos, ő meghalt, mikor 19 éves voltam. Később a szüleimmel ünnepeltünk, akkor is, amikor már férjnél voltam. Mióta ők is meghaltak, kiüresedett az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!