Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van olyan aki már most vásárol...

Van olyan aki már most vásárol karácsonyra?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert már most tele van karácsonyi cuccokkal karácsonyfa, fényfüzérek stb. Auchan, Tesco. Ha van olyan személy akkor mit és miért ilyen korán? Gondolom nem ételt vesz. Olyan szempontból még értem, hogy a nagy roham előtt akarja letudni illetve amíg van készlet.
2022. nov. 6. 00:04
1 2
 11/13 NTBS ***** válasza:
100%
Igen, de nem szándékosan. Egy könyvesboltban találtam egy könyvet, amit az egyik barátom kap (őt érdekli a téma) karácsonyra, mert akkor találkozunk.
2022. nov. 6. 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

Én most fogom elkezdeni a vásárlást.

Elsősorban a nem romlandó élelmiszereket suerzem be pl. krumpli, fagyasztóba hús, sütéshez hozzávalók.

Túl nagy ajándékozást nem csapunk, de idén kivételesen ezt a vásárlást is szeretném most letudni, nem az utolsó napokban tanakodni, hogy mit is vegyek. Irritál és nyomaszt a karácsony előtti tömeg a boltokban, tönkreteszi az ünnep előtti hangulatot.

2022. nov. 10. 06:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az olyan élelmiszereket amik elállnak (olaj, tej, stb) már megvettem mert én is attól tartok, hogy baromi drága lesz vagy egyáltalán nem lesz majd kapható.

Mást még nem igazán vettem de Katalin nap utáni héten elkezdek lassacskán mindent megvenni és tényleg csak az olyan dolgokat hagyni legutoljára mint a kenyér.

2022. nov. 13. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!