Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért vásárol bárki apple órát?

Miért vásárol bárki apple órát?

Figyelt kérdés

Én nagyot csalódtam az Apple watch-ban az akksi teljesítménye miatt.

Ha kb csak órának használom, akkor bír 19 órát.

(családban jártak az órák most, így került hozzám most egy új kipróbálásra).

Mi olyan funkciója van, ami miatt érdemes lenne megvenni?

A fizetés az egyetlen ami vonz benne, de ez az akksi kiborítóan gyenge.

Másoknak miért van ilyen órájuk?

Vagy csak azért mert Iphone-juk van és ez az óra jó hozzá?

Vagy puszta presztízs?

2022. okt. 26. 08:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
62%
Mert másoknak megfelel!
2022. okt. 26. 08:20
 2/25 anonim válasza:
55%
Az Apple, évek óta egy olyan márkanév, amire ráfizetsz, és a valódi, egyébként tényleg jó minőségre még rákérnek x összeget, mert mért ne. Nem kedvelem, de mint márka, elismerem. Csak mért fizessek többet egy névért?
2022. okt. 26. 08:22
 3/25 anonim ***** válasza:
62%

Önmagában az okostelefonok sem bírnak ki sokkal többet. Szaladgál mindenki a töltőkábellal az usb-hez.

Én egyébként az okos órát akármilyen márka is legyen egy felesleges dolognak tartom.

Az Apple termékekkel nincs bajom, minőségi, nagy nevű cég.

2022. okt. 26. 09:24
 4/25 anonim ***** válasza:
81%
Ez bármire igaz, ha csak úgy megveszel valamit, nem biztos hogy találkozik az igényeiddel.
2022. okt. 26. 09:24
 5/25 anonim ***** válasza:
52%
Az ilyen kérdésektől a falra mászom... miért érdekel az, hogy valakinek miért kell valami ami neked nem tetszik. Ha neked nem tetszik, nem éri meg, nem kell, akkor nem veszed meg és pont, itt vége a történetnek.
2022. okt. 26. 09:33
 6/25 anonim ***** válasza:
32%
3-as!Majd ha présüzemben dolgozol a dübörgő gépek közt, akkor majd veszel okosórát,h tudd,h hívnak!!!(nekem azért van)
2022. okt. 26. 09:33
 7/25 Morzsi007 ***** válasza:
62%

Több Apple termékünk van. Elvagyok velük. Egyik kollégámnak is. Ő vett egy Apple watchot, mert sokat túrázik, biciklizik. Azon kívűl sokszor nem használja. Inkább feleslegesnek tartja.

Nekem is megfordult a fejemben, hogy veszek, de alapból nem szeretem az órákat. Így nekem is kidobott pénz lenne, de vannak, akiknek hasznos lehet, ez nagyon kevés százalékra igaz, van, aki divat miatt, kiegészítőként használja, meg van, aki ajándékba kapta. Ez minden okosórára igaz, nem kimondottan az Apple watchra.

Esetleg, ha teljes mértékben kiválthatná a mobilt, akkor más lenne. De ehhez egy Airpods is szükséges minimum, és még mindig jóval kényelmetlenebb a használata egy mobillal szemben. .

2022. okt. 26. 09:38
 8/25 anonim ***** válasza:
48%
Présüzemben és egyéb, balesetveszélyes, dübörgő gépek között nem lehet telefon a munkaterületen, mert elvonja a figyelmet és balesetveszélyes. Munkavédelem 1.0
2022. okt. 26. 09:50
 9/25 anonim ***** válasza:
54%
+1 a 8-ra.
2022. okt. 26. 10:28
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk már ezt a presztízs dolgot. Ezt azok szajkózzák akiknek életükben nem volt Apple termékük és csak vakon, divatból gyűlölik a márkát.

Azért van Apple órám mert az eszközeim ökoszisztémáját képzi, így működik minden mindennel patentul.

Az akksi időre visszatérve elfelejtetted megemlíteni, hogy always on kijelzővel bír ki egy teljes napot, ami azért nem kis teljesítményt tekintve, hogy milyen rohadt jól olvasható a számlap, tehát folyamatosan van mögötte fényerő.

Másik, ez az óra (nyilván szériától függően, jelen esetben egy S6-ról beszélek) folyamatosan adott időközönként nyom egy pulzus csekket, ezen kívül van EKG benne, szóval ha valami gáz lenne a szíveddel jelez (ha utána olvasol legit és működik, nem egy embernél jósolt előre validan szívinfarktust), ezen kívül ha összesel azt is látja és ha nincs senki se körülötted még az életed is megmenti mert egyből hívja a 112-t és küldi nekik a koordinátáid az egészségügyi adataiddal együtt. (Szintén olvass utána, nem egy életet mentett meg az Apple Watch)

Sokat hallgatok zenét, az órán egy csomó spotify album van így telefon nélkül is tudok bármikor zenét hallgatni. Csak kiveszem a tokból a fülest és out of the box egyből össze is kapcsolódik az órámmal. Nagyon felhasználóbarát.

Összegezve nekem a kényelem, "just works", ökoszisztéma és a biztonság miatt van ilyen órám, totál megérte azt a 160 ezret amit ráköltöttem.

2022. okt. 26. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!