Miért vásárol bárki apple órát?
Én nagyot csalódtam az Apple watch-ban az akksi teljesítménye miatt.
Ha kb csak órának használom, akkor bír 19 órát.
(családban jártak az órák most, így került hozzám most egy új kipróbálásra).
Mi olyan funkciója van, ami miatt érdemes lenne megvenni?
A fizetés az egyetlen ami vonz benne, de ez az akksi kiborítóan gyenge.
Másoknak miért van ilyen órájuk?
Vagy csak azért mert Iphone-juk van és ez az óra jó hozzá?
Vagy puszta presztízs?
Azért tettem fel a kérdést, hogy mi olyan funkciója van, ami miatt érdemes minden este vagy napközben a töltésével foglalkozni.
Az utolsó jókat mondott.
Okosóra nekem kell, mert kisbaba mellett sokszor le kell halkítanom a telefont és persze folyton úgy marad. + nekem nagyon zavaró ha folyamatosan pittyeg a Messenger. Inkább rezegjen az óra.
#10 szóval kifizetsz sok+160k-t azért, hogy karóhoz legyél kötve, meg bluetoothon hallgass zenét.
Nem a 160k-t sajnálom, csak érdekes ez a racionalizálás.
#13 Most ha ezt a karóhoz kötést úgy érted, hogy egy ökoszisztémához láncolod magad, akkor igen, viszont bármit veszel ugyanezt teszed.
Azért vettem ezt, mert minden kütyüm (óra, telefon, laptop, tablet) ugyanahhoz az ökoszisztémához tartozik, és így patentul kompatibilis és out of the box működik minden mindennel.
Másik nagy ok, hogy vigyáz az egészségemre és szól ha baj van. Ne adj Isten akár egyszer még pont ez a kis kütyü mentheti meg az életem ha úgy adódik.
Programozó vagyok, így szorosan kötődik a munkám és az életem a technikához. Az órámra jönnek az értesítések, emlékeztetők is, adott esetben egy egy telefonhívást is ezen tudok elintézni, nagyon mobilissá tesz. Ha jön üzenet / email egyből látom, mivel a fiókjaim összevannak kötve az órával, egyből el is tudom olvasni a tartalmukat a karomon, még válaszolni is tudok rájuk.
Edzéseimet is nagyban segíti azzal, hogy trackeli amit csinálok és látom a statisztikáimat.
Boltba nem kell tárcát se levinnem mert az órámon van minden kártyám, egy karnyújtással tudok fizetni bárhol.
Ahogy említettem csak kiveszem a fülesem a tokból és egyből tudok zenét is hallgatni. Az órám tárol zenéket is szóval még net sem kell hozzá.
Csak pár indok, amiért ezt az órát vettem és amiért ennyire megkönnyíti, kényelmessé teszi az életem.
Természetesen mindenki azt vesz amit akar, nekem ez vált be és nem váltanék.
#16 Ha ott is van ki se veszem a telefont a zsebemből. Órán duplán megnyomom a feloldó gombot, odaérintem a csuklóm és már fizetek is.
Könnyebb is, meg már reflexé is vált.
#15 elfelejtem :D
fél napig nincs a kezemen mert kimegy a fejemből
De ez a Bébi és a nem alvás miatt van, + eddig olyan órám volt, ami majdnem egy hétig bírta.
Egyébként most pont azt csináltam h felraktam indulás előtt 30 percre kb. és van benne töltöttség.
Nekem a fizetés tetszik rajta és az, hogy diktálással tudok válaszolni Messengeren.
A telefonálás része olyan amilyen, de addig jó amíg oda nem érek a telefonhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!