Hát én még konkrétan rövid nadrág + pólóba járok odakint az utcán szóval nem igazán vagyok még ilyen hangulatban.
Jövő hét végére is 20-22 fokokat jósolnak ide, nekem az bőven rövid nadrágos idő még.
Maradjunk annyiban, hogy elkezdtem interneten szemezgetni már a melegebb öltözetekkel de ha olyan lesz a karácsony mint a tavalyi akkor nagyon várom.
Tavaly 24én havazott, 25én hóvihar volt és 27ikétől olvadt csak el, plusz az egész család együtt volt déltől este 10ig mindkét nap. Jókat vedeltünk és beszélgettünk. ;)
#15 vagyok
Visszavonom, a 27-ét se várom, nem lesz nyugi, dolgozni kell két ünnep között.
Így már csak azt várom hogy gyorsan túlessünk rajta.
Szerintem most lesz a legérdekesebb karácsonyom - életemben először NAGYON SOK JÓ BARÁTOM VAN!!!
És már nem vagyok fiatal egyáltalán. (Talán részben a COVID miatti korlátozások miatt sem gyűltek annyira össze az ismeretségek régebben.)
Előtte pedig haldokló szülőt ápoltam nagyon hosszú éveken át. Szóval most először érzem magam kiteljesedett-nek mondható életkorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!