Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki várja már a karácsonyt?

Ki várja már a karácsonyt?

Figyelt kérdés

2022. szept. 28. 23:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Eeeen, tegnap este mar szoltak karacsonyi zenek.
2022. szept. 30. 12:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Várom 😊 kedvenc időszakom. Olyan békés és hangulatos.
2022. szept. 30. 16:36
 13/18 anonim válasza:
40%
Mit várjak rajta?
2022. szept. 30. 19:16
 14/18 anonim ***** válasza:
69%

Hát én még konkrétan rövid nadrág + pólóba járok odakint az utcán szóval nem igazán vagyok még ilyen hangulatban.

Jövő hét végére is 20-22 fokokat jósolnak ide, nekem az bőven rövid nadrágos idő még.

Maradjunk annyiban, hogy elkezdtem interneten szemezgetni már a melegebb öltözetekkel de ha olyan lesz a karácsony mint a tavalyi akkor nagyon várom.

Tavaly 24én havazott, 25én hóvihar volt és 27ikétől olvadt csak el, plusz az egész család együtt volt déltől este 10ig mindkét nap. Jókat vedeltünk és beszélgettünk. ;)

2022. okt. 2. 19:10
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Én a 27-ét várom, akkor lesz a legmesszebb a következő karácsony (meg aznaptól lesz végre békesség és nyugalom).
2022. okt. 4. 15:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Idén nem várom. Tudom hogy az idei nem lesz meghitt. Nincs párom, a családom is szétszakadt, esélytelen a békülés. Szóval ez most csak el fog telni valahogy. Plusz születésnapom is akkor van, de most az sem tud meghatni.
2022. okt. 7. 11:42
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

#15 vagyok

Visszavonom, a 27-ét se várom, nem lesz nyugi, dolgozni kell két ünnep között.

Így már csak azt várom hogy gyorsan túlessünk rajta.

2022. okt. 7. 11:44
 18/18 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem most lesz a legérdekesebb karácsonyom - életemben először NAGYON SOK JÓ BARÁTOM VAN!!!

És már nem vagyok fiatal egyáltalán. (Talán részben a COVID miatti korlátozások miatt sem gyűltek annyira össze az ismeretségek régebben.)

Előtte pedig haldokló szülőt ápoltam nagyon hosszú éveken át. Szóval most először érzem magam kiteljesedett-nek mondható életkorban.

2022. okt. 28. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!