Van aki inkább a karácsony elmúltát várja? Miért?
Én. Utálom a környezetem stresszét. Ha vége a karácsonynak akkor ez elmúlik. Munkahelyen mindenki feszült, boltokban mindenki türelmetlen, érezni a levegőben ezt a f@$z kivan mindennel hangulatot.
Sokan a karácsonyt stressznek élik meg. Mit főzzek, mikor kell bevásárolni, nem vettem még ajándékot, mit kéne vennem, nehogy elfelejtsek valamit.
Igen. Már novembertől gyomorgörcsöm van a sok karácsonyi lófsztól a városban. Aztán ez egyre rosszabb lesz, majd szilveszter után teljesen elmúlik, megkönnyebbülök.
Egyedül vagyok, meg idegesít hogy az emberek megbolondulnak ilyenkor. Ez a 2 oka van, hogy nem szeretem a karácsonyt.
Utálom ezt az időszakot. Most lesz a születésnapja annak aki becsapott, kijátszott, megalázott, pont ilyen időtájt csúcsosodtak ki a dolgok. Töltöttem már karácsonyt kórházban. Volt baleset, haláleset (nem egy évben) ilyen tájt.
Legszívesebben kitörölném a naptárból az évnek ezt a részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!