Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van aki inkább a karácsony...

Van aki inkább a karácsony elmúltát várja? Miért?

Figyelt kérdés
Én inkább azt várom. Az elmúlt években annyi rossz történt velünk karácsony környékén, hogy inkább azt várom, mikor lesz vége. Gyűlölöm ezt az időszakot.
2021. dec. 19. 07:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy hosszú hétvége. Előtte - utána meló. Aztán még pihenni sem lehet, mert ugye rokont kell látogatni, akit tavaly láttam utoljára. Ülök pár órát magam elé nézve. Tegnap sütöttem és feldíszítettem a fát, mert estig dolgozom minden nap a héten. Szóval minek várjam a karácsonyt. Előtte vettem ki a szabit is a takarítás miatt. Egy sima hétvégének jobban örülnék, amikor itthon lehet pihenni.
2021. dec. 20. 07:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

11-essel teljesen egyetértek.

Konkrétan szabit kell kivenni, elpazarolni, hogy a karácsonyi takarítás ház rendberakás meglegyen mert ugye ha nem tökéletes akkor azt is hallgathatjuk a rokonoktól pedig nem a köjál jön.

Aztán jönnek a rokonok, megyünk a rokonokhoz akiket 1 éve nem láttunk se online se személyesen és jönnek a kérdések, hogy miért így miért úgy, megnősöltél már....,miért nem...., miért ott dolgozol miért nem amott stb...

A végeredmény egy sima hétvégének jobban örülnék mert akkor végre el lehetne lazulni a tv előtt filmezni nyugiba itthon

2021. dec. 20. 11:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Remélem mindegyikőtök átvészelte az "ünnepi" időszakot!
2022. jan. 1. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!