Ki várja már a 2021 es karácsonyt?
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 23:14
3/17 anonim válasza:
én már a húsvétra pörgök kezdésnek
4/17 anonim válasza:
Én. De majd csak 2021 december elején kezdem el várni.
5/17 anonim válasza:
Én várom nagyon, de mivel a karácsonynak hatoda van (eredetileg nyolcada, csak amióta az újév és a szilveszter önálló ünneppé nőtte ki magát, azt nem számítjuk, legalább is mi), ezért még az ideinek sincs vége. Én így kezdésnek inkább előbb a márc. 15-öt, a tavasz köszöntét és a húsvétot várom.
6/17 anonim válasza:
Maszekba barkát valaki tudna szerezni nekem?
7/17 anonim válasza:
Én, mert idén nem találkozhattam a családdal. AMúgy nem vagyok karácsonymániás.
8/17 anonim válasza:
Jaj mar is, mikor az idei karacsonyt meg el sem mosogattam....
10/17 anonim válasza:
En azt varom, hogy vegre visszaterjen a normalis elet, es talalkozhassak azokkal a rokonaimmal és barataimmal, akik a jarvany miatt nem akartak most találkozni karacsonykor. Hogy az most karacsony vagy valami mas alkalom, az teljesen mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!