Ki várja, és ki nem várja az idei karácsonyt? Miért?
Én várom is, meg nem is.
Amiért nem várom azt azért nem mert jönnek a rokonok 25-én, és én nem csípem őket, csak zabálni jönnek, jópofiznak, aztán sírnak mennyire rossz nekik minden és ez elveszi az ember maradék életkedvét is. A másik az hogy már egy ideje nincs párkapcsolatom és nekem nagy vágyam egy közös karácsonyozás a szerlememmel ha lenne, de nem tudom miért, de valahogy vágyok rá.
Amiért pedig várom hogy együtt végre a szűk család, nyugalom van, nem kell rohanni sehova, nem kell mennem dolgozni kettő hétig amire szintén nagyon vágytam, főleg hogy a nyári szabimat sikeresen elszúrták....
A karácsonyi plusz pénzem is megkaptam és legalább nem egy rossz összeget. Amit még várok hogy 27-én lesz a céges buli, amikor végre azokkal a kollégákkal is picit el lehetek akik már egy ideje nem a műszakomban dolgoznak, meg persze a Szilveszter amit várok, mert akkor láthatom végre a gyerekkori legjobb barátomat aki már 4 éve Ausztráliában él, neki bejött az élet, és a négy év alatt most először jött haza látogatóba és megbeszéltük hogy közösen Szilveszterezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!