Ki várja már a 2021 es karácsonyt?
A farsangi időszak sokkal közelebb van - még a húsvétnál is!
De nem biztos, hogy addigra feloldanák a járvány miatti tilalmakat. Szerintem nem lesznek megtartva a szokásos farsangi bálozások sehol.
Én NEM.
Nagyon örültem egy nyugodt karácsonynak, ami nem arról szólt, hogy utazunk 1000 km-t, és még országon belül is négy különbzöző városba, mert a rokonság annyira nem képes, hogy pl Bp-re felutazzon pár napra. Nem helyette mi megyünk mindenhová.
Tényleg, most már nem egészen hat hónap a karácsony! A tavalyi egészen jól sikerült nekem, sokkal felszabadultabb voltam, mint 2019-ben, édesanyám halála után pár hónappal.
Talán azért is éreztem jól magam, mert sikerült közelebb kerülnünk egymással a kiszemeltemhez - mára ismét eltávolodtunk egymástól.
Felteszek egy olyan kérdést, ami még talán nem jutott eszébe senkinek: KINEK HOGYAN SIKERÜLT AZ IDEI ELSŐ FÉL ÉVE? (Tegnap volt éppen a hatodik hónap vége - most kezdtük a hetedik hónapot...)
Ui: akár külön kérdésnek is kiírhattam volna, csak én nem szeretnék beszámolni arról, hogy mennyire nehéz helyzetbe kerültem - úgyis nekem kell kijönni belőle egy kis segítséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!