1/17 anonim válasza:
Én még nem még ott van a Halloween is, majd mikor meggyújtom az elsé gyertyát az adventi koszorún.
3/17 anonim válasza:
Én nagyon várom annak ellenére hogy a 2021es rémesen telt :)
4/17 anonim válasza:
Utso valaszt en is irhattam volna.
5/17 anonim válasza:
Azt nem mondanám, hogy túlzottan várom :D De pont ma elfogott a díszíthetnék és stb. De közben meg szeretnek egy jót fürdeni, végülis tok jó idő van, lesz halloween, amikor horror filmeket gyűjtök össze és nezek meg, tokot faragok, ( számomra a halottak napja egész évben tart, nem csak ilyenkor megyek ki hozzajuk ) , aztán a karácsony is itt lesz pikk pakk, ajándék ötleten is gondolkodom pl. De az előző nekem se fényesen telt, előttünk pár autóval volt egy halálos baleset ( azóta már számtalanszor hálát adtam, hogy vissza fordultam ellenőrizni a konnektorokat, pedig a párom akkor is és mindig kiakadt rajta, azóta nem ) . Szóval az lenyomta a kedvünk rendesen, de idén, remelem jó hangulatban fog telni :)
6/17 anonim válasza:
Én várom. Nálunk mindig nagyon kellemes, nyugis időszak. Várom az előtte és utána lévő hetet is. Végre jól kipihenem magam. Persze addig van, amit várok, de mégis mindig az a legszebb időszak.
7/17 anonim válasza:
Ebben a hónapban már volt, a múlt hónapban is, meg előtte is. Értelmes ember decemberben várja a karácsonyt, nem nyár közepén. A válaszom határozott NEM!
8/17 anonim válasza:
Nyáron még gondolatban sem...
Októberben már a Húsvétra készülünk,vagy mi?
9/17 anonim válasza:
Már húsvéti kérdés is volt most a nyáron.
10/17 anonim válasza:
Nekem a kedvenc ünnepem a karácsony én várom de természetesen augusztus közepén 35 fokban nem kapott még el az igazi ádventi hangulat... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!