Másnál hogy zajlik a karácsonyi készülődés? Nálunk mindig mindenki ideges és feszült.
Időben el kell kezdeni a készülődést, és akkor totál nyugi van.
Nálunk már tegnap befejeződött a sütés (6-8 féle aprósüti, stb. stb.) - holnap már csak be kell tenni a sütőbe a kaját, az is elő van készítve.
Zenét hallgatunk, és csomagoljuk az ajándékokat.
Idén is teljesen egyedül bevásároltam, megszereztem az ajándékokat, a fát, a bejgli is kész. Egész évben 99%ban mindent én intézek, mosok, főzök, takarítok. Ma reggel összevesztünk, leszólták amit teszek, így idén karácsonykor vagy mindenki eszik amit talál a hűtőben, vagy valaki nekiáll főzni, meg persze takarítani, mert én nem fogok. A rokonok is vagy becsomagolás nélkül kapják az ajándékot, vagy becsomagolja aki akarja. Persze ha megoldják a fuvart és odajutunk valahogy, meg intézik a tiszta, vasalt ruhát amit felveszünk. Fát sem fogok díszíteni, nézhetik behálózva, vagy szereznek díszeket.
Én tévézni fogok, meg bejglit enni. Egyszer egy évben én fogok most pihenni. De lehet bocsánatot is kérni, és akkor talán részt veszek az év hátralévő részében a feladatokban.
Minden karácsonykor veszekedés van uh le is lépek kaja után
Úgyis a párommal akarom tölteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!