Csak nálunk fordul elő, hogy a karácsonyi készülődés mindenkit idegessé tesz?
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 11:54
1/7 anonim válasza:
Nem, megnyugodhatsz, nálunk is :)
2/7 anonim válasza:
Nálunk is.
Karácsony = hiszti, veszekedés, duzzogás, sértődés, hangos szavak.
Addig jó a karácsony, míg kicsi az ember.
3/7 anonim válasza:
ha ez így van, akkor érdekes, hogy a kicsiknek meg hazugságra épül az egész. vajon ilyen ünnep, ami a fentebb leírtakat váltja ki, származhat Istentől?
4/7 anonim válasza:
16:01 Ezt az ünnepet az emberek tették ilyenné, régen egész más volt... Egyre inkább olyan az egész karácsonymizéria, mint egy szülinapi parti, ahova épp az ünnepeltet felejtik el meghívni...
5/7 anonim válasza:
örülök, hogy egybehoztad a születésnapot és a karácsonyt, mivel a biblia szerint mindkettő pogány, sátánista ünnep, nézd meg, kik tartottak születésnapot a biblia szerint, és milyen kimenetele volt, és napjainkban melyik vallás fő ünnepe a születésnap. nem véletlen, hogy sátán a hazugság atyja, aki emberölő volt kezdettől fogva.
6/7 anonim válasza:
Most nem a vallási rész érdekli a kérdezőt szerintem
Szerintem az egész világon ilyenkor sokak idegbajosak... mit vegyünk, milyen lesz a vacsora, és ha nem jó, és nem... ésha nem... :S Meg ilyenkor sokszor van az, hogy van egy nagy család, akik csak egész évben ilyenkor ülnek össze. De ilyenkor ott van mindenki. És felszínre jöhetnek a sérelmek, veszekedések lesznek...:/
Még jó, hogy nincs akkora családunk. Jövőre már fát sem állítunk, remélem. Utálom a karácsonyt. :/
7/7 gugolyabence válasza:
Engem teljesen lehiggaszt, megnyugtat ugyanakkor felpörget es boldoggá tesz. Ez az életem. A családban én díszítek (12/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!