Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen értékben ajandekoztok...

Milyen értékben ajandekoztok idén karácsonykor?

Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 20:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

20!

Már leírtam, de akkor jöjjön újra, a gyengébbek kedvéért.

Minden évben összeírja a család, hogy miket szeretne. Mi felnőttek megbeszéljük egymás között, a gyerekeknek nyilván meglepi.

A nővérem húga az eseteket mondta nekünk és az utazást adja nekünk. Ő kérte így, nem én döntöttem ezt el. Én elfogadom a döntését, hiszen olyat akarok neki adni, amire vágyik.

Gusztustalanok vagytok már ne is haragudjatok, nálatok tényleg minden a pénzről szól? Még ilyenkor is? Áldom az eget hogy olyan családom van ahol egymásnak örömet akarunk szerezni és nem a blokkot bámuljuk...

2021. dec. 20. 22:53
 22/33 anonim ***** válasza:

30k nagyjából

Páromnak és a legjobb barátnőmnek

2021. dec. 21. 01:29
 23/33 anonim ***** válasza:
69%

de ne mondd mar,hogy aki annyira ‘el van eresztve’ h utazasokat osztogat ajandekba az egy 1500ftos ecsetkeszletre vagyik!!!!! azt mondta,hogy azt a bovli muanyag ecsetkeszletet kerem szepen a sarki kinaibol karacsonyra mert ez minden vagyam es en nem tudok beugrani nyitvatartasi ido alatt hogy vegyek belole huszat???

agyam eldobom. nem, egyaltalan nem a penz a lenyeg, a pofatlansag a lenyeg :D egy gagyi essence ecset is tobb,mint 1000Ft/db, egy rendes sminkecset meg ennek a tobbszorose….PER DARAB.

2021. dec. 21. 03:02
 24/33 A kérdező kommentje:
Ne haragudj már, de pont hogy te tűnsz olyannak aki az ajándékok értékét nézi azzal hogy elfogadsz egy több tíz ezres utazást es cserébe adsz egy 1500ftos ecsetet. Annyira már csak ismered a kedves rokonod hogy ha ő is mondja hogy elég neki az az egy ecset legalább veszel neki mellé még valami erdembeli (aminek tudod hogy örül vagy használja) dolgot amivel kicsit honoralod reszben a nagyvonalusagat. Ez olyan mintha én kapnék nagybatyamtol egy autót karácsonyra x millioert és megkerdeznem tőle hogy te minek örülsz drága bratyó... jo hogy azt mondja hogy ne koltsek persze..., de azert egy 1500 ftos csokival biztosan nem szurnam ki a szemét cserébe.
2021. dec. 21. 09:43
 25/33 anonim ***** válasza:
0%

Fhuu de gázak vagytok istenem :D

Essen már le valakinek, hogy pont azért kért egy ilyen olcsó ajándékot, mert nem akarja hogy költünk rá. Kell neki valami, így kapott az alkalmon, és legalább tudunk neki ajándékozni.

És igen, ismerem annyira hogy utána hónapokig hallgathatnám hogy minek kellett költeni, semmi szüksége nincs erre.

Az anyósomnak mikor bekerültem a családba karácsonyra egy világítós dísztárgyat adtam az alap ajándék mellé, kb 2 hét után ki is dobta és akkor mesélte el hogy náluk ez hogy szokás. Nem adunk felesleges hülyeséget. A férjem húga is pontosan tudja hogy kérhetne bármit mert megadnánk neki, de nem akarja hogy az ajándékokról szóljon az ünnep.

Mindenkinek van kicsi szája, ki tudja nyitni ha akar valamit.

Nyilván ha te a bátyádtól kocsit kapnál azt nem azért adná hogy utána ő is visszakapjon egy nagy ajándékot. Mármint nálunk ez így szokás, nem tudom a ti pénzéhes családotokban mi a divat ;)

2021. dec. 21. 10:42
 26/33 anonim ***** válasza:
Te vagy a gáz
2021. dec. 21. 10:50
 27/33 anonim ***** válasza:
Akinek az anyósa olyan marha hogy egy dísztárgyat simán kidob :)
2021. dec. 21. 10:51
 28/33 anonim ***** válasza:

Köszönöm a komoly érvekkel alátámasztott választ. Szóval én vagyok a gáz, mert van egy valamilyen rokonom? Nyilván, elvégre az ember megválaszthatja a saját családját, igaz?

Na mindegy, nálunk már jópár éve zajlik így a karácsony, mindenki boldog és elégedett szokott lenni, nektek meg jó pénzszámolgatást ;)

2021. dec. 21. 11:02
 29/33 anonim ***** válasza:
Hidd el mi sem költünk sokat, de akkor is gáz higy amit adtál neki csak úgy kidobta.
2021. dec. 21. 11:28
 30/33 anonim ***** válasza:

29!

Tökéletes tanulópénz volt arra hogy ne adjak hülyeségeket, azóta erre nagyon odafigyelek. Nyilván akkor én is vérig voltam sértve, de mivel amúgy nagyon kedves és aranyos velem így gyorsan túlléptem ezen.

2021. dec. 21. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!