Hány forint értékben ajandekoztatok idén karacsonyra fejenként?
Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 21:59
1/24 anonim válasza:
A nagyobb családban átlagosan 15-20 ezer/fő, a férjemnek 48 ezer, a gyereknek valahol 20-22 között. Összesen 150 környéke.
2/24 anonim válasza:
Párommal együtt az ő szüleinek kb 10 ezerért, mi egymásnak kb 20 ezerért. És ugy kb ennyi is. Egy pár helyre még vittünk piát.
3/24 anonim válasza:
5000 Ft/fő. Némelyiknél még ez alatt is maradt.
4/24 anonim válasza:
Pár tízezer összesen. Év közben mindent megveszünk, amit kell, így ilyenkor inkább emlékeket adunk.
5/24 anonim válasza:
Majdnem 1590 forint értékben!!
(40es pasi).
De azért a család kapott egy házat, autót, ruhát, fűtést, nem fogom becsomagolni mindet karácsonykor.
Majd ha nem lesz 0 forint alatt a hónap végi egyenleg, talán részt veszek én is a kapitalizmusban, de amíg az infóparkban nem fizetnek eleget 5G fejlesztésre, addig erre nincs esélyem.
7/24 anonim válasza:
Feleségemnek és fiamnak 10-10 ezer körül. Rajtuk kívül még 4 embernek vettem ajándékot, csak apróságokat, ez összesen úgy 9-10 ezerbe került.
8/24 anonim válasza:
Most amúgy miért is lett mindenki leszázalékolva??
9/24 anonim válasza:
22 eveskent paromat meghivtam a kedvenc ettermebe, a tobbieknek rengeteg mezeskalacsot sutottem olyan 10-15k ertekben. Nem kell túltolni, nem erről szól :)
10/24 anonim válasza:
Kutyusom mucsontot kapott ragcsalni, a cicam meg jatekegeret ... a heten megtankolom az autot es vege is az unnepeknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!