Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hány forint értékben ajandekoz...

Hány forint értékben ajandekoztatok idén karacsonyra fejenként?

Figyelt kérdés

2020. dec. 27. 21:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
7000
2020. dec. 28. 10:24
 12/24 anonim ***** válasza:
52%
Anyámnak 15 ezer, lányomnak 25 ezer, legjobb barátnőmnek 5 ezerért egy könyv.
2020. dec. 28. 10:55
 13/24 anonim válasza:
65%
Úristen. Akkor én most szégyelljem el magam hogy mindenkinek átlagosan 2000 ft értékben vásaroltam? Jó, mondjuk ezek akciósan voltak de akkor is rendes áron 3-4000
2020. dec. 28. 10:58
 14/24 anonim ***** válasza:
15%
Amit elozo evben kapok, bontatlanul adom tovabb masnak a kovetkezo alkalommal :)))
2020. dec. 28. 12:26
 15/24 A kérdező kommentje:
Nalunk 6 tagú a család és fejenként 5 ezer forintert kapott mindenki kis jelképes csomagot.
2020. dec. 28. 12:59
 16/24 anonim ***** válasza:
57%
15-20ezer kozott kaotak anyamek es anyosomek fejenkent, sogornoimre kb 10-10et koltottem, a férjemre olyan 50 korul.
2020. dec. 28. 14:25
 17/24 anonim ***** válasza:
68%

Igazából nem annyira a pénzt néztem, hanem hogy mit akarok venni.

Anyámnak egy fotó-összeállítást csináltam, ahhoz a képkeret volt 5 ezer körül.

Öcsémnek egy LEGO-t vettem 20 ezerért.

Plusz vettem egy vagon édességet, bort 20 ezerért, hogy ha rokonság, bárki jön, legyen mit odaadni nekik. Az fejenként 1500-2000 Ft.

2020. dec. 28. 14:26
 18/24 anonim ***** válasza:
67%

Én páromnak 6000 forint értékben vettem karácsonyi ajándékot, mert amit kitaláltam, és szüksége volt rá, vágyott rá, ennyibe került. Fölöslegesen nem dobok ki karácsony címszó alatt 20 ezreket, ettől még nagyon szeretem. :) Legközelebb simán lehet, hogy 20 ezres ajándékot kap, ha arra lesz szüksége, de sosem a pénz a lényeg szerintem (nálunk legalábbis).

Családban vagyunk jópáran, feleslegeset nekik sem szerettem volna, ráadásul az idei év úgy jött ki, hogy alig tudtunk találkozni, így nagyon ötletem sem volt, kinek mit adhatnék, máskor nyomon tudom nagyjából követni, kinek mi a vágya. Így mindenki kapott nagyon finom szörpöt, szerencsére mindenki szereti is. Jelképes, mégis örültek neki. Így fejenként kb 2000-re jött ki.

2020. dec. 28. 15:18
 19/24 anonim válasza:
32%

18, attól, hogy valaki nagyobb összeget költ, nem biztos, hogy fölösleges az ajándék. Meg én ezt értelmezni sem tudom. Én igazgyöngy fülbevalót kaptam a férjemtől meg egy órát. Lehet ezekre azt mondani, hogy fölösleges, hiszen fülbevaló meg karóra nélkül is lehet élni, számomra ezek mégis szép ajándékok.

Én a férjemnek egy iPad Air-t vettem, a gyereknek meg egy XBox-ot. Az anyósomnak Foreo arckészüléket, apósnak egy óraforgatót. Decemberben vettünk új autót, az is valamennyire karácsonyi ajándék volt, azt nem számolva olyan 5-600 ezerre saccolnám az egész családra.

2020. dec. 28. 17:32
 20/24 anonim ***** válasza:
En tobbet koltottem, de nen erzem, hogy ettol szemelytelen ertektelen vagy felesleges lenne az ajandekom... Azert koltottem annyit amennyit, mert most megtehettem, es mert amire vagytak vagy amirol ugy gondoltam, hogy örülnének neki az ennyibe kerult. Volt nekem is olyan evem, hogy mindenki hazi mezeskalacsot kapott. A szandek a fontos, azon belul pedig mindenki a lehetosegeihez merten koltekezik. Lehet tok jo es szeretetteljesaz ajándék akkor is, ha 50ezer meg akkor is ha 5.
2020. dec. 28. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!