Hány forint értékben ajandekoztatok idén karacsonyra fejenként?
Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 21:59
21/24 anonim válasza:
18 vagyok, nincs bajom azzal, ha valaki sokat költ, mi nem szeretjük a "felesleges" dolgokat, de igaz, kinek mi számít annak. Egyáltalán nem degradalni szerettem volna azokat, akik többet költenek. Az ékszer is szép ajándék annak, aki szereti és szívesen viseli. :) Csak tudom, vannak emberek, akik nagyon az értékét, semmint a szándékot nézik, és csak azt kívántam pont megfogalmazni (rosszul ezek szerint), hogy szerintem nem az lenne az elsődleges. Én szeretek szívből adni, hasznosat, ha tudok, van ötletem, stb. Persze vanank olyan barátaim, akikről tudom, hogy bögréket gyűjt pl. Szerintem full haszontalan, én összesen 2 dbot használok, nincs is hova tenni, de ők mégis nagyon örülnek minden egyes darabnak, természetesen szoktam nekik bögrét venni. Na, de kicsit el is kanyarodtam, a lényeget remélem sikerült megérteni. :
22/24 anonim válasza:
Páromé kb 10ezer volt, a gyerekét le sem írom, mert lepontoztok...
23/24 anonim válasza:
Oh úr isten, a sok idióta! Azért mert valaki drágábbat kap, az személytelen és haszontalan?? Na ezt kapjátok ki, mi minden évben kb 50 ezret költünk mindenkire! Anyós, após, anyukám, apukám,öcsém, férjem, kisfiam, na ezt számolgassátok! ;)
24/24 anonim válasza:
Mi nem szoktunk ajándékozni. Mármint fix ünnepekkor. Év közben ha valakinek szüksége van valamire, azt meg szoktuk egymásnak venni. Ez a fix ajándékozás még a kommunizmusból maradt, mikor azt hitték az emberek, hogy évi 1-2 alkalmi kedvességgel el lehet mindenkivel felejtetni a folytonos szenvedést. Bár végülis működött, meg működik a mai napig is. Én inkább úgy gondolom, hogy egész évben normálisan kell mindenkihez állni, így nem kell bizonyos alkalmakkor kompenzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!