Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen értékben ajandekoztok...

Milyen értékben ajandekoztok idén karácsonykor?

Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 20:31
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

7!

Mesélj kérlek, mi a fura?

Adjunk még neki mellé egy ezredik kis csecsebecsét, amit sosem használ? Vásárlási utalványt, amiből vesz tisztítószert meg wc papírt? Esetleg mi is utazást, habár úgyis tudjuk, hogy nem fog elmenni?

Nagyon örülök neki, hogy amikor ajándékozás van, akkor csak és kizárólag olyat adok és kapok, ami hasznos. Nem fogok csak azért pénzt költeni, mert HülYÉn nÉz kI hOGy mI KeVEseBbérT AdtUnk....

Hála istennek az én szeretteim körében az a divat, hogy örömet okozzunk és nem az, hogy hazaérve a Google keressük hogy vajon mennyibe került amit kaptunk ;)

Szép ünnepeket mindenkinek!

2021. dec. 19. 19:45
 12/33 anonim ***** válasza:
78%
az a fura,hogy 1500Ftbol kb egy darab normalis ecset sem jon ki.
2021. dec. 19. 21:14
 13/33 anonim ***** válasza:

12!

Nézd, ő mondta hogy konkrétan ilyet szeretne, én nem fogok leállni vele veszekedni, hogy neked tutira nem ilyen kell. Ő ezt választotta és kész.

2021. dec. 20. 00:45
 14/33 A kérdező kommentje:
Mondjuk én el se fogadnék ilyen drága ajándékot ha tudom azt hogy én csak egy 1500ftos ecsetet fogok neki venni....
2021. dec. 20. 09:56
 15/33 anonim ***** válasza:
52%
Jogos. És még dicsekszik is vele hogy ő tőle meg más kap.
2021. dec. 20. 10:25
 16/33 anonim ***** válasza:

Pontosan erről beszéltem, hogy mindannyian az értéket nézitek és nem magát az ajándékot.

Szerintetek én mondtam neki, hogy utazást adjon? Nálunk ez úgy zajlik minden évben, hogy mindenki összeírja mit szeretne és azokból válogat mindenki. Ő ehhez hasonló olcsóbb dolgokat írt össze, mivel nem akarja hogy költsünk rá. Ő viszont szeretne minket megajándékozni valami nagyobb dologgal mivel elég húzós volt ez az évünk.

Pont nem értem amúgy hogy minek rugóztok ezen, ugyanis mi mindannyian boldogok leszünk az ajándékaink miatt, nem nagyon érdekel hogy random senkik mit gondolnak erről. De azért jó blokk nézegetést meg számolgatást, nehogy egy 200-assal kevesebbet adjatok,az borzasztó kínos lenne. Csapjatok még mellé egy random kulcstartót, a lényeg hogy az összeg meglegyen:D

2021. dec. 20. 11:55
 17/33 anonim ***** válasza:
Amúgy azt vágod hogy ecset készletet nem kapsz 1500 ft-ért maximum valami bovlit? 😁
2021. dec. 20. 12:19
 18/33 anonim ***** válasza:

17!

Amúgy azt vágod, hogy Ő KÉRT ILYET?

Már leírtam korábban a 13-as válaszomban. Vagy kommunikálj rendesen és figyelj oda arra, akivel beszélsz, vagy akkor ne is írj semmit ;)

2021. dec. 20. 13:12
 19/33 anonim ***** válasza:

A férjemnek 25-30.000

Az öcsémnek 35.000

A bátyámnak 25.000

A mamámnak 5.000 (csak kávét, teát, csokit, ilyesmit szabad neki venni)

A barátnőmnek 10.000

A fiának 20.000

Nagyjából ennyi. Még 1-2 ismerősöm van, akiknek ilyen 1-2.000 forintos kis apróságot veszek. Nem szoktam ennyit költeni általában, de most szerencsére volt rá, így kicsit nagyobb dolgokat vettem.

2021. dec. 20. 14:16
 20/33 A kérdező kommentje:
16os! Azért a te ajándékod és az ecset között nem pár száz forint differencia van🤣🤣🤣 Én ezért írtam azt hogy én el sem fogadnám.... Főleg így hogy nyílt titok hogy mit ad neked. De te dolgod!
2021. dec. 20. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!