Karácsonyi ajándékozásnak egy tanárnak mi a legjobb szerintetek? 1500 Ft értékben.
Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 19:06
1/12 anonim válasza:
tanárnak mi a fenének kell karácsonyi ajándékot venni?
2/12 anonim válasza:
Segíthetnél abban, hogy mit tanít. Vagy találjuk ki, mert úgy izgalmasabb? :)
3/12 anonim válasza:
Mi pálinkát és csokikat vettünk az ofőnek. :)
4/12 anonim válasza:
Elsőnek: esetleg karácsonyi húzás?
5/12 Jones. válasza:
Szerintem vegyél neki díszdobozos tollat és gravíroztass rá egy idézetet :)
7/12 anonim válasza:
Én a nöknek vaniliás kézkrémet vettem! Nagyon örültek neki! A férfnak nem tom, nekik nem szoktam. De sztem jo lenne egy nagy adag csoki, vagy nem tom. Bocsi, de csak ennyit tuttam segiteni! De azert remelem valamennyire segitett! Puszi
8/12 anonim válasza:
Ha nem tudod, hogy mire van igazán szüksége, vagy mire vágyik pontosan, akkor valami elfogyó dolog legyen.
Azaz ne kapjon pl. virágvázát, hanem legyen bor, vagy valami különlegesebb desszert.
9/12 anonim válasza:
Képkeret,azt használhatja később,olyan képet tesz bele a szeretteiről,amilyet akar,de te tehetnél bele magadról,vagy osztályról képet,ha az osztályról,akkor mindenki aláírhatná a hátoldalán,plusz ha nő, csoki,vagy virág,ha férfi,akkor valamilyen alkoholos csoki...
10/12 anonim válasza:
1500ft értékben nehéz lesz,de azért segítek. Ha nő adj neki csokit. ha férfi bort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!