Most mitévő legyek? Az egyik legjobb barátomról kiderült, hogy nemzeti radikális.
Örülj neki.
"igaz csak azokat utálja akik nem dolgoznak,lopnak"
Tehát nem rasszista
A cionisták azok akik a zsidó felsőbbrendűséget hirdetik. Még jó hogy utálja őket.
Milyen Nemzeti Rockot hallgattál? Mert a Kárpátia, Nemzeti Hang egyáltalán nem rasszista, az Egészséges Fejbőr, Radical Hungary meg igen.
Cionizmus az egy zsidó mozgalom, mely célja Izrael területén egy zsidó állam létrehozása, és a zsidók védelme más országokban.Követői a cionisták (ez a hivatalos jelentése, de lehet hogy azóta mást is jelent)
Miért tennél bármit is?Befolyásolná a barátságotokat, hogy ő milyen nézetet képvisel?Mert szerintem nem.Nekem is van cigány barátom, rasszista skinhead barátom is, tök mindegy milyen a társadalmi nézete.Barátom és úgy van jól ahogy van.
Romagyűlölettel nincs egyedül, kb minden 5. ember(köztük én is)utálja őket.A becsületes,dolgozó romákkal nincs baj(nekem legalábbis nincs velük bajom), de akiket írtál, hogy nem dolgoznak,csalnak,hazudnak, azokkal annál inkább.
Az hogy valaki hungarista,vagy nemzeti zenéket hallgat/ír nem jelenti azt hogy rasszista.A rasszista az aki a fehér embereken kívül mindenkit utál a zsidóktól kezdve a négerekig.A hungarista, az aki hű Magyarországhoz, és szereti.
Persze van aki attól tartja magát hungaristának, mert utálja a romákat, és tényleg egyre többen utálják őket, de hivatalos értelemben még a fent leírtakat jelenti.
Én a kirekesztésnek, gyűlöletnek, rasszizmusnak minden fajtáját utálom és elítélem. Tehát elítélem a cionizmust, ami pont erre a kirekesztésre és gyűlöletkeltésre, más vallás és nép elnyomására épül.
Ez nem azt jelenti, hogy a zsidókat ítélem el, mert előbb írtam, hogy mindenfajta előítéletet elvetek.
Vannak, akik nem tudnak különbséget tenni a zsidók és a cionisták között. Azoknak hiába is magyarázom a kettő közötti különbséget.
A cigányokat egyébként nem szeretem. Na és? Ezt érzem és kész, néha már kezdem azt hinni, hogy véleménydiktatúra van, még azt sem érezhetem szabadon, amit akarok. Támadtak már meg cigányok, szóval magyarázza már meg valaki, hogy miért szeressem őket? Ha ezt érzem magamban, akkor ezt érzem, senki nem fogja nekem előírni, hogy mit érezzek! Nem én tehetek róla, hogy ezt érzem, nehogy már én legyek a hibás, hogy félek tőlük, mert rám törnek a sötétben és ezért nem szeretem őket!
Ettől függetlenül van olyan cigány, akivel jóban vagyok, mert normális. Ő meg is érti, hogy a többi cigányt miért utálom. Nem azért, mert rasszista vagyok vagy ilyesmi, hanem a rossz tapasztalat miatt.
Jöhet nekem mindenféle jogvédő meg gazdag liberális ficsúr a szöveggel, hogy jogegyenlőség meg anyám kínja, meg hogy mekkora rasszista vagyok stb. Hát, az ilyennek kívánom, hogy egyszer fogják közre a sötét utcán, amikor védtelenül sétál, és fenyegessék meg a cigányok, hogy megverik, ha nem adja oda a telefonját és a pénztárcáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!