Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 8 hónapos terhes vagyok....

Giera kérdése:

8 hónapos terhes vagyok. Tudnátok olyan ötletet, milyen jelképes ajándékot adhatnék a férjem szüleinek? Milyen babás dolgot lehetne (egyelőre) baba nélkül? Ez lesz az első Karácsonyunk.

Figyelt kérdés

2021. dec. 8. 20:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
85%
Ez biztos valami béranya konstrukció, amit nem értek, és a baba a nagyszülőkhöz fog kerülni. Másképp s kérdés teljesen érthetetlen.
2021. dec. 9. 00:31
 22/28 anonim ***** válasza:
36%
Egy installációt csinálnék amit pl. falra lehet felakasztani, 60X60-as furnérlemezre vagy osb lapra rátennék egy nagy felnőtt és egy pici baba eldobható pelenkát. Körülötte a keretet fenyőágakkal, girlandokkal tenném karácsonyi jellegűvé.
2021. dec. 9. 06:23
 23/28 anonim ***** válasza:
84%

Nekik is babájuk lesz?

Magyarul magadnak adsz ajándékot, mert azt ők nem tudják majd felhasználni, visszadják majd a gyerekednek.

Ettől pofátlanabb dolog nem nagyon van. Elhiszem hogy azt képzeled te meg a gyereked vagytok a világ közepe, de mások nem így gondolják.

Amúgy meg a baba se lesz nekik aj@ndék. Nem a nagyszülőknek kell gyereket csinálni.

Inkább teher lesz nekik a folytonos ingyen bébiszitterkedés, főleg ha öregek, és egészségügyi gondjaik is vannak. Felneveltek már egy gyereket(a párodat), szeretnének öreg korukra talán élni is, nem a te gyerekedet is nevelni.

2021. dec. 9. 06:27
 24/28 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk engem pl abszolút nem érdekelne, hogyha valami babás kacatot adnál, menne a fiókba, mert nem szeretek gyűjtögetni.

TE vársz babát, nem anyóspajtiék, ne legyél már olyan, aki ráerőlteti a gyerekét másokra, meg elvárja, hogy örüljenek neki, mint majom a farkának.

2021. dec. 9. 06:38
 25/28 anonim ***** válasza:
90%
Szülj a fa alá a szoba közepén szenteste. Az örök emlék lenne!
2021. dec. 9. 06:49
 26/28 anonim ***** válasza:
83%
25# Ez jobb mint az installációm. Annak ugyan mélyebb művészi mondanivalója van, de a te ajándék-ötleted igazán stílusos, maradandó élményt magában hordozó ajándék, gesztus, amely az emberiség történelmét meghatározó eseményt képezi le a kérdező mikrokörnyezetében. Az installáció csak a nagyszülők-unoka közti összekapcsolódást ábrázolja két eltérő méretű bugyipelenkán keresztül.
2021. dec. 9. 07:41
 27/28 anonim válasza:
85%
#25 🤣🤣🤣🤣
2021. dec. 9. 09:07
 28/28 anonim ***** válasza:
88%
Én is terhes vagyok, de eszembe se jutott anyóséknak babával kapcsolatos dolgot adni. Még 4d képet se kaptak, de nem is hiszem hogy nagyon érdekelné őket.. Sztem az se külonosebben izgatja őket, hogy hamarosan unokajuk születik :D
2021. dec. 9. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!