Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 8 hónapos terhes vagyok....

Giera kérdése:

8 hónapos terhes vagyok. Tudnátok olyan ötletet, milyen jelképes ajándékot adhatnék a férjem szüleinek? Milyen babás dolgot lehetne (egyelőre) baba nélkül? Ez lesz az első Karácsonyunk.

Figyelt kérdés

2021. dec. 8. 20:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
85%
Ha 8 hónapos terhes vagy most még a pulya is meglehet karácsonyig
2021. dec. 8. 22:02
 12/28 anonim ***** válasza:
90%
Max egy uh képet, valami olyan dumával, hogy Mama, Papa, alig várom, hogy találkozzunk, szeretettel: Pistike
2021. dec. 8. 22:07
 13/28 anonim válasza:
99%
De miert kene babas dolgot adni? Az oke, ha megszuletett kapnak fenykepet meg ilyeneket, de igy, hogy meg meg sem szuletett miert kellene babas dolog? A nagyszulo mihez kezdjen vele?
2021. dec. 8. 22:14
 14/28 anonim ***** válasza:
93%

A megszületett babáról az első karácsonyán még érthető ez az ötlet, mert friss unoka, de nem szabad átesni a ló túloldalára és minden ünnepre valami cuki fotós ajit adni, azt a nagyszülők is megunják. A másik, hogy egyelőre meg sem született. Ha rendben kibújt, egészséges és megmarad, akkor gondolkoznék ilyenen. Lehet, hogy negatív hozzáállásnak tűnik, de bármi történhet addig és akkor mit kezdesz a cukimuki babás csomaggal, ha közben tragédia történt? Ne történjen vele semmi, de mi garantálja, hogy minden tökéletes lesz? Semmi, ezért lennék óvatos.

Egy 2 gyerekes anya

2021. dec. 8. 22:46
 15/28 anonim ***** válasza:
88%
Hát lehet hogy babonásnak gondoltok, de én nem mertem "babás" dolgot adni amíg meg nem született épségben a kislányom. (ehhez hozzátartozik hogy volt egy vetélésem: az első baba körül nagy csinnadrattást csináltunk, nem kellett volna. A másodikat már elég későn jelentettük be a családnak.)
2021. dec. 8. 23:08
 16/28 anonim ***** válasza:
95%

Nem fordítva van, hogy ők adnak neked valami babás dolgot? :D

Karácsonykor ha szeretnéd, a férjed szüleinek vegyél/készíts ajándékot, ami nekik szól és nem a te babádról. :)

2021. dec. 8. 23:27
 17/28 anonim válasza:
93%

Mire gondolsz? Egy kis ruhat, amit aztan majd visszakersz hasznalatra?!

A UH kep meg elmegy, de csupan mellekletkent. Nem korulotted es a terhesseged korul forog a vilag!

Remelem nem ugy intezed majd, hogy a teljes karacsonyi ebed/vacsora csak rolad es a szuletendo gyerekedrol szoljon, bar ahogy elnezlek pont ez a celod.

2021. dec. 8. 23:35
 18/28 anonim ***** válasza:
94%
Fordítva szokás ez.
2021. dec. 8. 23:52
 19/28 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem add oda nekik a kiságy, babakocsi és egyéb baba dolgok számláit. Az lenne az igazi meglepetés nekik. XD
2021. dec. 8. 23:52
 20/28 anonim ***** válasza:
51%
Nem lesz semmilyen ünneplés, 24-en mész szülni
2021. dec. 9. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!