8 hónapos terhes vagyok. Tudnátok olyan ötletet, milyen jelképes ajándékot adhatnék a férjem szüleinek? Milyen babás dolgot lehetne (egyelőre) baba nélkül? Ez lesz az első Karácsonyunk.
Maximum akkor adnek ezzel kapcsolatos ajandekot (de nem csak ezt), ha pont karacsonykor akarnam bejelenteni a terhesseget. Bar szamomra meg ez a nagy unnepelyes bejelentgetes is giccses, de ez en vagyok.
Egyebkent pedig attol meg, hogy gyereketek lesz, nem kell, hogy minden rola szoljon.
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
NO COMMENT
Nem kell nekik babás ajándék, nem nekik lesz babájuk.
Esetleg egy 4D ultrahangos fotónak örülnének az unokájukról szépen bekeretezve, de én ezt csak kiegészítőnek adnám, konkrét karácsonyi ajándéknak valami olyat adnék ami róluk szól, nem rólam és az én terhességemről.
Ez lesz az elso karacsonyotok? Marmint egyutt? 8 honapos terhes vagy es meg nem karacsonyoztatok egyutt?😬
Vagy nem ertem.
Ha ők törik a fejüket, hogy milyen babás holmit vegyenek neked, az logikus.
De hogy jönnek ők a babádhoz, míg nem született meg?
szerintem nem szükséges a nagyszülőknek "babás" ajándékot adni.
De ha jónak látod, adj nekik egy fényképalbumot, amibe beragasztasz egy ultrahang képet, meg kettőtökről (az apukával) egy közös fotót. Főleg akkor, ha a szülők idősebbek, és szeretnek papírképeket nézegetni, nem csak az online küldötteket.
Ha viszont őket sem érdeklik a papír fényképek, adhatsz nekimegy digitális képkeretet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!