Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mesélsz egy számodra kedves...

Mesélsz egy számodra kedves decemberi emléket a múltadból? 🙂

Figyelt kérdés

Bármit, ami az adventtel, a Mikulással, a karácsonnyal, vagy akár a szilveszterezéssel kapcsolatos.

Ha esetleg többet szeretnél, akkor többet is lehet 😀 Nekem annyi szép emlékem van ebből az időszakból gyerekkoromból, kíváncsi vagyok a tiétekre 🙂

Ha a korotokat és nemeteket is feltüntetitek a válaszotok végén, azt megköszönöm 🙂

2021. nov. 30. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%

24, anyukám a konyhában, apával díszítjük a fát. Apa kortyolgat, anya morog a konyhában. Jó hangulat. Hopp a levestészta elfelejtődött. Apám ajánlkozik, lemegy a boltba.

Következő kép, olyan este 6 körül hozzuk haza a kocsmából a fatert merev részegen. otthon kicsit magához tért és anyámat úgy megverte, hogy aznap este fel sem tudott kelni, de egészen újévig nehezére esett járni.

2022. dec. 25. 13:08
 12/14 anonim válasza:
100%
#11 együttérzem, apám nekem is ugyanezt csinálta minden ünnepen. Tanár ember volt, év közben soha nem ivott, de ha ünnep volt, Húsvét-Karácsony és ez egybe esett a tanítási szünetekkel is, akkor hulla részegre itta magát. 24én rendszeresen a kocsmából szedtük össze mi is.
2022. dec. 25. 14:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak a 11-12höz hasonló élményeim vannak. A mi családunkban a Karácsony = vedeléssel. Kivéve, ha a szüleim nem dolgoztak (orvosoké ott ugye nincs se ünnep, se hétvége).
2022. dec. 25. 14:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy két szép emlékem arról még mikor kicsi voltam, olyan 7 körüli lehettem és hittem a mikulásban, az egész család nálunk volt ettünk, ittunk és beszélgettünk majd a folyosóról ilyen zacskó csörömpölés volt, es mindenki felkapta a fejét hogy uristen ez biztos a mikulás én meg a 7 éves fejemmel rohantam mint az örült megnézni mi van, de ez nem volt 10 másodperc se mikor ki értem, és láttam hogy a kis csizmáim meg a kabátomnál ott voltak a sok mikulás csomagok, még a házból is ki mentem hogy hátha látom a mikulást, nyilván senkit se láttam. De nagyon örültem neki, ez az emlék minden decemberben eszembe jut azóta is mert akàrki is tette oda nagyon jól csinálta:)
2023. dec. 8. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!