Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen összeesküvés.elméletről...

Milyen összeesküvés.elméletről olvastál vagy hallottál, ami a számodra is hihetőnek tűnik?

Figyelt kérdés

2021. nov. 28. 12:36
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Pont most néztem ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=4JM6ub1kh0A

Szerintem ez nem hülyeség, és már nekem is megfordult a fejemben hasonló elmélet, mielőtt még hallottam volna erről.

2021. nov. 28. 12:42
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
A konteónak pont az a lényege, hogy normális ember nem hisz benne
2021. nov. 28. 13:41
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
#2 Míg elég nagy nem leszel hozzá, hogy megtudd, mennyi ma már nyilvánvaló dolog indult valamikor konteóként. ;)
2021. nov. 28. 13:43
 4/10 anonim ***** válasza:
37%

#3: Pl.? Még mindig konteo a gyíkemberek hold sötét oldali bázisa. Majd felnövök, ha látom, köszi...

2021. nov. 28. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
#4 Ezeket hol látod a válaszomban? Ha ennyire nem megy a szövegértés, akkor nem a konteók miatt kellene elsősorban felnőnöd. Istenem, de nagy sötétség van egyeseknél. :D
2021. nov. 28. 13:52
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
#5 Ezeknek egybites agya van, ne várj tőlük sokat. Kizárólag feketében meg fehérben képesek gondolkodni. Ha neki egy valós alapú elméletre azt mondják, hogy konteó, nála az egyenértékű lesz a gyíkemberek hülyeségekkel. Ezek birkák, akik önálló gondolkodásra képtelenek. Amit mondanak nekik, azt fogadják el tényként.
2021. nov. 28. 13:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem a gyíkemberekre gondolok, hanem olyanra, ami akár igaz is lehetne. Például nemrég a facebook-on olvastam, egy pasi azt írta, vagy tíz évvel ezelőtt bolondnak nézte azokat, akik azt mondták, hogy tesztelni és oltogatni fogják az embereket és íme, igazuk lett. Nos, én nem hallottam és nem is olvastam ilyenről korábban.
2021. nov. 28. 14:04
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Érdekes, hogy átmentek személyeskedésbe konkrét példa helyett... Most akkor ki lát feketén meg fehéren? Ki nem nőtt fel?
2021. nov. 28. 14:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy csomó olyan sztori van, amit konteónak tartottak, aztán kiderült, hogy igaz, de ettől még nem igaz bármi baromság. Keress rá a konteóblogra, sajnos már nem frissül, de egy csomó jó olvasmány van ott.
2021. nov. 28. 22:45
 10/10 anonim ***** válasza:
71%

Az a baj, hogy sokan az összeesküvés elméleteket letudják annyival, hogy gyíkemberek, meg lapos föld, aztán persze, hogy hülye aki konteókban gondolkodik.

Nem minden konteó van a gyíkemberek szintjén, mégis kollektíven "gáz" velük foglalkozni.

Ami hozzám a leg közelebb áll az a 9/11 hivatalos álláspontjának el nem fogadása.

Ugyebár ez is konteó, pedíg itt mindkét oldalon tudományos megközelítés van, nem csak fantázia.

2021. nov. 29. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!