Én nem utálom, évekig szerettem, mostanra viszont már nincs meg az a "karácsonyi hangulat" az utóbbi két évben. Nálunk minden évben ugyanúgy zajlik a karácsony, igazából tök hangulatos lenne meg minden, de én tipikusan az az ember vagyok, aki soha nem tudja kinek kit adjon, és ez némi stresszt okoz... Szeretnék adni, de már annyira nem tudom kinek mit. :/ Pedig ahhoz képest még nincs is egy hatalmas családom.. vagyunk mi 4-en meg átjön mama. Mondjuk lehet könnyebb dolgom lenne, ha nem lenne meg (szerencsére) mindenünk is.
Ez csak az én személyes véleményem, engem ez az ajándékozásosdi készít ki :/ lehet nem vagyok kreatív, de ez hogy kötelezőszerűen adni kell valamit mert ha nem akkor . Tudom hogy bennem van a baj de akkor sem tudom mit kezdjek ezzel..
2021. nov. 7. 06:01
22/30 Csakegysajt95 válasza:
Mit*
2021. nov. 7. 06:02
23/30 anonim válasza:
21-es: Ahhoz, hogy tudd, kinek mit adjál, egész évben figyelni kell, mit dicsér meg, mire mondja azt, hogy szívesen venne egy ilyet... Persze ez akkor megy könnyen, ha nem okoz megterhelést odafigyelni a másikra, ha gyakran találkozunk év közben is.
2021. nov. 7. 10:15
24/30 anonim válasza:
Én is utálom a gyurcsányi Karácsonyt! Egy gőgös, buta, öntelt, hazug, nagyképű senki.
2021. nov. 7. 11:50
25/30 anonim válasza:
Ameddig van kivel eltöltenem,addig csodálatos ünnep a karácsony. Ha egyedül kéne karácsonyoznom, akkor próbálnék az ünnep egyházi tartalmára koncentrálni.
2021. nov. 7. 17:03
26/30 anonim válasza:
Nekem Március 15-e és a Karácsony a két legkedvesebb, legszebb ünnepem. Csak utánuk jön a Húsvét és Augusztus 20-a.
2021. nov. 10. 08:12
27/30 anonim válasza:
Neked!
2021. dec. 27. 04:07
28/30 anonim válasza:
és remélem, az emberek 90 %-ának!!! Feltéve, ha él annyi magyar lelkű ember ebben az országban.
2021. dec. 27. 16:26
29/30 anonim válasza:
Aki Nagypéntek elé helyezi március 15-ét, az elsősorban ateista, aztán csak magyar, de erős a gyanúm, hogy közben is akad még görbeút.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!