Más is úgy utálja a karácsonyt, mint én?
Figyelt kérdés
Már most összeszorul tőle a gyomrom. Az a sok ember, az a sok ajándék, amire a kutya sem kíváncsi. El kell játszani, hogy örülünk a sok kacatnak, miközben több tízezer forint elment a semmire. Úgyis mindenki csak magával van elfoglalva, hogy minél jobban mutasson a fején a smink meg a testén a ruha. Annyira kiábrándító. Meg az a sok kaja, egyszerűen undorodom a süteményektől, erre tele lesz vele b.szva a hűtő. Kinyitom, aztán inzulinsokkot kapok már a szagától is. Na meg a nyüzsgés, pakolászás... Legszívesebben elmennék itthonról a kutyámmal, messzire.2021. okt. 16. 08:20
1/11 anonim válasza:
Akkor költözz egy barlangba, ott tuti nem lesz.🤷♂️
2/11 anonim válasza:
Utazz el messzi tájra, akkor nem kell karácsonyoznod.
3/11 A kérdező kommentje:
Jó is lenne...
2021. okt. 16. 13:29
4/11 anonim válasza:
Szerencsére az én családom nem ilyen. Én azért utálom, mert külföldön élek, és a munkahely nem ad ki szabadságot decemberben. Tíz éve nem tudok a családommal (úgy értem rokonság, unokatesók stb.) együtt ünnepelni velük. És ettől befordulok, pláne, ha még dolgozni is kell aznap
5/11 anonim válasza:
Nem tudom, miért lett lepontozva a 2-es.
Az én családomban van olyan fiatal, akinek herótja van a karácsonytól, és el szokott utazni karácsonykor, befizet egy útra, télből a nyárba megy, tojik a karácsonyra.
6/11 A kérdező kommentje:
Nekem nincs ilyen lehetőségem...
2021. okt. 16. 14:36
7/11 anonim válasza:
Nem kell ajándékozni. Igen sok macera megelőzhető vele, nem mellesleg nagyon nem ennek kéne lennie az ünnep lényegének.
Azt meg enyhén szólva röhejesnek tartom, ha valaki még egy családi összeröffenésen is csak azzal van elfoglalva, hogy bálba/buliba való szerkóban, km-es magassarkúban (mintha nem illene levenni úgyis a házban), kilónyi sminkben jelenjen meg.
8/11 Metionin válasza:
Hú hát ha ilyen családom lenne, én is utálnám. Nálunk csak értelmét nem láttam, tökmindegy volt hogy egy feldíszített döglött fa mellett ordítanak a szüleim vagy nélküle. Mióta elköltöztem, maga az ünnep nem izgat, amitől herótom van, az az hogy ilyenkor megbolondulnak az emberek, minden bolt tele, képmutatás ezerrel, 5 méterenként egy kamu adománygyűjtő stb.
10/11 anonim válasza:
Az én családom is hasonló volt, a páromé is, mi se voltunk elragadtatva ilyenkor. Azóta együtt lakunk hármasban, van egy kisbabánk. Karácsonyozni meghitten csak itthon hármasban, utána pár nappal szoktunk családlátogatni, viszont az ajándékoknál mindig előre szólunk, hogy csak a gyerek kapjon, szerencsére ezt már betartják. Mi jelképesen szoktunk vinni egy üveg bort, édességet, és ennyi, így már nem olyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!