Más is úgy utálja a karácsonyt, mint én?
Figyelt kérdés
Már most összeszorul tőle a gyomrom. Az a sok ember, az a sok ajándék, amire a kutya sem kíváncsi. El kell játszani, hogy örülünk a sok kacatnak, miközben több tízezer forint elment a semmire. Úgyis mindenki csak magával van elfoglalva, hogy minél jobban mutasson a fején a smink meg a testén a ruha. Annyira kiábrándító. Meg az a sok kaja, egyszerűen undorodom a süteményektől, erre tele lesz vele b.szva a hűtő. Kinyitom, aztán inzulinsokkot kapok már a szagától is. Na meg a nyüzsgés, pakolászás... Legszívesebben elmennék itthonról a kutyámmal, messzire.2021. okt. 16. 08:20
11/11 anonim válasza:
Én a karácsonyra egész nyáron készülök. Van, akinek már nyáron megveszem pl. azt a könyvet, amiről tudom, hogy tetszeni fog neki, és félreteszem. Van egy sarok a szekrénypolcon, ahol a karácsonyi ajándékokat gyűjtöm egész évben, és az, hogy ajándékot adok, engem is lelkileg kielégít, ez nekem is jó, nem csak annak, akinek adom. Hogy mi lesz a menü, az meg már gyerekkorom óta ugyanaz, el sem tudnám képzelni, hogy mást egyek karácsonykor mint rántott halat vagy majonézes krumplival vagy krumplisalátával (amiben hagyma is van), ezt csak azért írom, mert ha egy valaki nem kér a krumplisalátából, akkor a másik is csak majonézest eszik, hogy ne legyen büdös. Ha mindenki eszik belőle, akkor nem érezzük egymáson a hagymaszagot. - Természetesen igazi fenyő van, a fenyőillat nélkül nem karácsony a karácsony, és mielőtt kibontanánk az ajándékokat,amiket előbb leteszünk a fenyőfa alá, közösen felállva elénekeljük a Mennyből az angyalt - gyerekkorom óta így csináljuk. Ha ez nem lenne, ez is hiányozna a karácsonyból. - És nincs semmiféle zavar, hogy hova üljön a nagymama, mert már évek óta bejáratott HAGYOMÁNYA van mindennek. Talán a hagyománytiszteleten alapszik,hogy szeretjük a karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!