Sajnállak.
Nyomorult életed lehet
Én. Egyszerűen undorodom attól a stressztől ami elcseszi ezt az egészet?
"Nővérednek milyen ajándékot vegyünk? Anyádék mikor jönnek át? Hova illesszük be a nagymamákat? Nem kéne már inkább műfenyő? B+ nincs elég dísz. És még a led is elromlott."
Mi màr évek óta nem is tartjuk ezt a klasszikus karácsonyt. Sütünk egy pizzát, kaja, ajándék bontás és mindezt fél óra alatt.
Különbség van karácsony és karácsony között!
Az ünnep lényegét figyelembe véve szeretem. A marketing szintjére süllyedt - "október-novembertől kezdődő karácsonyt" rühellem!
Én nem utálom, szeretem!
Gyerekkoromban kellemes élmények értek az ünnepekkel kapcsolatban (is). Valószínű, ezért is kedvelem.
Akkor sem utáltam soha, amikor dolgoztam ünnepek alatt, de akkor sem, amikor éppen szingliként éltem meg. A partnerek jöttek, mentek. Tehát, miért ne fordulhatna elő, hogy éppen akkor magam vagyok. Ennyi erőből bármilyen napot lehet utáni, mert éppen nincs senkim.
Még az sem tántorított el, hogy első nejem karácsony előtti napokban bukott le, hogy megcsal, én pedig elzavartam Dec. 24-én. Ennek ellenére szeretem a karácsonyi hangulatot, az adventi időszakot, de még a szilvesztert is.
50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!