Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van aki még utálja a karácsonyt?

Van aki még utálja a karácsonyt?

Figyelt kérdés

2021. okt. 31. 06:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%
Érdekes válaszok. Miért van ennyi magányos ember vajon?
2021. okt. 31. 17:22
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
#7 cseréljünk? 6. vagyok.
2021. okt. 31. 19:19
 13/30 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a legszebb ünnep, és pont azért, mert együtt van a család. Sajnállak, hogy olyan családod van, akiket nem tudsz szeretni.
2021. nov. 1. 08:55
 14/30 anonim válasza:
23%

Sajnállak.

Nyomorult életed lehet

2021. nov. 1. 19:04
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Én. Egyszerűen undorodom attól a stressztől ami elcseszi ezt az egészet?

"Nővérednek milyen ajándékot vegyünk? Anyádék mikor jönnek át? Hova illesszük be a nagymamákat? Nem kéne már inkább műfenyő? B+ nincs elég dísz. És még a led is elromlott."

Mi màr évek óta nem is tartjuk ezt a klasszikus karácsonyt. Sütünk egy pizzát, kaja, ajándék bontás és mindezt fél óra alatt.

2021. nov. 2. 05:26
 16/30 anonim válasza:
100%

Különbség van karácsony és karácsony között!

Az ünnep lényegét figyelembe véve szeretem. A marketing szintjére süllyedt - "október-novembertől kezdődő karácsonyt" rühellem!

2021. nov. 2. 14:37
 17/30 anonim ***** válasza:
73%
15-ös: sajnállak. Én a karácsonyra egész nyáron készülök. Van, akinek már nyáron megveszem pl. azt a könyvet, amiről tudom, hogy tetszeni fog neki, és félreteszem. Van egy sarok a szekrénypolcon, ahol a karácsonyi ajándékokat gyűjtöm egész évben, és az, hogy ajándékot adok, engem is lelkileg kielégít, ez nekem is jó, nem csak annak, akinek adom. Hogy mi lesz a menü, az meg már gyerekkorom óta ugyanaz, el sem tudnám képzelni, hogy mást egyek karácsonykor mint rántott halat vagy majonézes krumplival vagy krumplisalátával (amiben hagyma is van), ezt csak azért írom, mert ha egy valaki nem kér a krumplisalátából, akkor a másik is csak majonézest eszik, hogy ne legyen büdös. Ha mindenki eszik belőle, akkor nem érezzük egymáson a hagymaszagot. - Természetesen igazi fenyő van, a fenyőillat nélkül nem karácsony a karácsony, és mielőtt kibontanánk az ajándékokat,amiket előbb leteszünk a fenyőfa alá, közösen felállva elénekeljük a Mennyből az angyalt - gyerekkorom óta így csináljuk. Ha ez nem lenne, ez is hiányozna a karácsonyból. - És nincs semmiféle zavar, hogy hova üljön a nagymama, mert már évek óta bejáratott HAGYOMÁNYA van mindennek. Talán a hagyománytiszteleten alapszik,hogy szeretjük a karácsonyt.
2021. nov. 3. 10:23
 18/30 anonim ***** válasza:
77%
Nem "még", hanem "már".
2021. nov. 4. 04:46
 19/30 anonim ***** válasza:
Igen 17-es, ez egy szép hagyomány. Nálunk is minden évben az (volt). Idén először töltöm édesanyám nélkül, idén először töltöm egyedül.
2021. nov. 6. 17:28
 20/30 anonim ***** válasza:

Én nem utálom, szeretem!

Gyerekkoromban kellemes élmények értek az ünnepekkel kapcsolatban (is). Valószínű, ezért is kedvelem.

Akkor sem utáltam soha, amikor dolgoztam ünnepek alatt, de akkor sem, amikor éppen szingliként éltem meg. A partnerek jöttek, mentek. Tehát, miért ne fordulhatna elő, hogy éppen akkor magam vagyok. Ennyi erőből bármilyen napot lehet utáni, mert éppen nincs senkim.

Még az sem tántorított el, hogy első nejem karácsony előtti napokban bukott le, hogy megcsal, én pedig elzavartam Dec. 24-én. Ennek ellenére szeretem a karácsonyi hangulatot, az adventi időszakot, de még a szilvesztert is.

50F

2021. nov. 7. 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!