Mit szóltok hozzá hogy közeleg a karácsony?
#13 Nem én vagyok a #12-es de ez nem így működik.
Ha karácsonykor 24-ezik akkor nem nagyon kell sokáig tippelgetni, hogy mit dolgozhat (rendőr, tűzoltó vagy mentő)
Ezekben a hivatásokban nincs ilyen, hogy nem vállalom.
14 igaz
11 ha nem jól működik, az persze nem jó..attól néha az is lehet jobb ha nincs inkább. Amúgy már abból tudtam egyből hogy valami nem oké, mikor csak még odáig olvastam hogy ma még van, holnap lehet hogy nincs, mert egy boldog kapcsolatban szerintem nagyon ritka hogy valaki így gondol a kapcsolatára.
14. Igaz ez nem jutott eszembe hirtelen, hogy vannak olyan szakmák ahol nem a kapzsiság uralkodik, hanem az önzetlen segítségnyújtás, tehát a szeretet, de ez esetben talán mégsem olyan rossz dolgozni karácsonykor, kivéve ha valaki ezeket a hivatásokat nem önzetlen segítségnyújtás céljából választotta, hanem csak a pénz hajtja. Arra gondolok itt, hogy ilyen hivatásokban az a jó dolgozó, aki segíteni akar az embereken, és ingyen is megtenné..
#18 Szerintem ez relatív.
Például a szomszéd már november elsejével mindig kirakja az égőket a házra. Ő nyilván másképp látja ezt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!