Mit szóltok hozzá, hogy már jobboldali és baloldali véleményformálók együtt röhögnek Karácsony Gergelyen és Márki Zay Péteren?
Megmondom őszintén én baloldali szavazó vagyok, de amit ez a kettő ember művel az egy rossz vicc.
Együtt akartak indulni miniszterelnök-jelöltnek a szavazólapon?
Mivan? 😂😂😂
Én csak Márki-Zay-on röhögök, Karácsony nem csinált semmi rosszat. Ő nem állította, hogy visszalép, Márki-Zay viszont konkrétan azt mondta, ha Karácsony nem lép vissza, ő igen.
Az egésznek nyilván semmi értelme nem volt, MZP sem akart visszalépni, csak akart egy kis hírverést maga körül, meg bízott benne, hogy a trollhadserege Karácsony vérét akarja majd (ez gyakorlatilag meg is valósult). Hiába na, akinek nincs mondanivalója, az kénytelen a politika taktika-stratégiai-bulvár vonalával kompenzálni ezt.
"Én csak Márki-Zay-on röhögök, Karácsony nem csinált semmi rosszat."
Mégis Karácsony jött ki lúzerként a sztoriból.
Szerintem egyik kutya, másik eb!
Karácsony Gergely tesze tosza, most éppen pelenkás Chuck Norrist játszik.
Márki eleve nem baloldali. Ő centralista jobboldali konzervatív értékrenddel megspékelve, de rettenetes módon egoista, nagyképű ember.
7# így van...csak az majd 2022 tavaszán lesz!!
A mostani egy bohózat!!
Karácsony: "Én nem akarok főpolgármester lenni." Jaj hát, nem az lett?
"Én nem akarok miniszterelnök lenni!" Sebaj. Nem leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!