Márky-Zajnak együtt Karácsonnyal összefogva legyőzhetik
Gyurcsánynét?
A kérdező szavazást indított:
17 szavazat
Dobrev Klára a megmentőnk, Dobrev Klára a legnagyobb!
2021. okt. 1. 18:48
2/16 A kérdező kommentje:
Tárgyalnak hogy együtt menjenek tovább [link]
Ha sikerül legyőznie a duonak Klárit, akkor lesz egy harmadik mindent eldöntő forduló is, amiben Karácsony és Márki között dönthetünk majd. Ki legyen a végső győztes
Ha Jakab és Fekete-Győr szavazói Márki-Zayra szavaznának, ő is nyerhetne simán.
2021. okt. 1. 18:51
4/16 A kérdező kommentje:
Akkor miért fognak össze?
5/16 A kérdező kommentje:
Lehet Gyurcsányék mozgósítják a Fideszeseket is?
Szerintem Fegyőr és Jakab szavazóinak kellene beállnia MZP mögé, és Karácsonynak visszalépnie MZP javára. Karácsonynak ott a főpolgármesteri pozíció, nem ertem miért akarja ennnyire a miniszterelnökséget, egy ellenzéki kormányváltás esetén jó dolga lenne neki is a fővárossal.
2021. okt. 1. 18:58
6 MZP-nek ott a hódmezővásárhelyi pozíció, nem értem, miért akarja ennyire a miniszterelnökséget.
A Momentum inkább Karácsony mellé állna be, az utóbbi időkben progresszív irányt vettek a 4 napos munkahéttel.
2021. okt. 1. 19:07
#6 emlékezz arra is, MZP is polgármester ma, ezen felül indult egyéni körzetben és nyert (ő fog jövőre indulni a Fidesz jelöltje ellen), továbbá miniszterelnökjelöltségért verseng.
Azonban ez egyikük esetén sem erről szól, hanem a közös cél feltétlen eléréséért. Ezért kizárt bármilyen harmadik verseny. (az csak hab a tortán, valakinek finanszíroznia is kell ám azt).
2021. okt. 1. 19:17
Dobrev egyedül több mint négyszer annyi körzetet nyert meg mint a másik négy együtt. ( 106-ból 86-ot!)Ha min a négyen összefognának akkor sem lennének még a fasorban sem. Ha tényleg komolyan gondolnák hogy a váltás a fontos, nem a saját egyéni karrierjük, akkor elegánsan gratuláltak volna és el sem indulnának a második fordulón. De elindulnak, és csak még jobban le fogják magukat amortizálni politikailag. És ezt úgy írom, hogy az egyikükre szavaztam, nem Dobrevre.
2021. okt. 1. 19:27
#9 ja, mert egy előválasztás, ahová csak a keménymag megy el, hű de nagy konkluzió. Azt eddig is tudni lehetett, hogy a DK a legjobban mozgósítható tábor, már-már szektára emlékeztet az a nyugdíjas tábor, aki mindenhová elmegy beszavazni a DK-s jelöltet. Csak tudod a választáson nem csak ők lesznek ott attól, mert mindenütt ők az elsők.
2021. okt. 1. 20:14
Kapcsolódó kérdések: