Mit szóltok hozzá, hogy már jobboldali és baloldali véleményformálók együtt röhögnek Karácsony Gergelyen és Márki Zay Péteren?
Megmondom őszintén én baloldali szavazó vagyok, de amit ez a kettő ember művel az egy rossz vicc.
Együtt akartak indulni miniszterelnök-jelöltnek a szavazólapon?
Mivan? 😂😂😂
2es szerintem rosszul látod. Ha egy politikus bővíteni akarja a táborát, akkor ott bizony sokféle eszközt be kell vetni, mert ha valakinek van mondjuk 40%os támogatottsága, akkor az nem abból áll össze, hogy kiadott valami programot és hoppá, egyből tetszik ennyi embernek. Nem, ezek részekből állnak össze. 5% a program miatt szavaz, másik 5% amiatt, mert csinál egy általad említett "bulvár" vonalat stb stb.
A Fidesz szavazói sem úgy állnak össze, hogy micsoda jó politikát csinál a Fidesz. Nem, x % azért szavaz rájuk, mert másképpen jönnének a migránsok és megerőszakolnák/adót növelne az ellenzék stb stb. Ki mitől fél, kit mivel lehet megszólítani, mindenkit mással. Remélem érted ezt.
Ergo a következtetés, hogy azzal, hogy valaki kiad egy programot és ennyi, azzal messze nem lehet jutni sajnos, bár ez részben minősíti a szellemi színvonalat az országban.
Nem akart főpolgármester lenni, az lett. Jöhet a sorminta következő eleme. :D
Jobb, mint az ellenkezője, aki bejelenti, hogy nyerni fog, és nem nyer.
"Jobb, mint az ellenkezője, aki bejelenti, hogy nyerni fog, és nem nyer."
Ez lesz a sorminta következő eleme Karácsony szempontjából.
11 A szarkavarás rossz dolog, akárhonnan nézzük.
15 Amikor azt mondta, nem lesz főpolgármester, az lett. Nem jó ómen számodra, ha ezt most a miniszterelnökségre is kivetíted. :D
"a zuglói szociális modell példaértékű"
Hát, ha Tóth Csaba a példa... összefekvés a Fidesszel, Karácsony vagy nem tud róla, vagy nem tesz ellene... példaértékű, valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!