Mit szóltok, hogy Puzsér Róbert az ország legalattomosabb hazudozójának nevezte Karácsony Gergelyt?
"Puzsér Róbert
Mielőtt még az ország legalattomosabb hazudozója Orbán Viktor kihívójává lép elő, hadd érdeklődjek: lemondta már az atlétikai világbajnokságot, ahogy megígérte? Ér még bármit is a szava?"
Hoppá!
Talán ez az első alkalom, hogy igazat adok annak a b'romnak!
Én is így gondolom.
sok jelentősége ennek szerintem nincsen.
a celeb fikázásain lehet röhögni, az akár tartósan is szórakoztató, de a politikához gyerekes és naiv puzsér.
Nincs valami alapja? Karigeri az az ember, aki:
-Megígérte a Tiborcz-adót, Tarlós elszámoltatását, stadionstopot, atlétikai vb lemondását, stb. populista hülyeséget, amit természetesen nem teljesített
-Zuglóban vagy együttműködött helyi korrupt kiskirályokkal, vagy az orra alatt loptak, vagy én nem tudom, de valami nagyon bűzlik
-Nem olyan régen váltig állította, hogy ő aztán nem akar miniszterelnök-jelölt lenni, most pedig akkor lépne vissza, ha elütné a villamos
-Kiállt Tóth Csaba mellett egészen addig, amíg ciki nem lett, akkor élő adásban közölte, hogy ő aztán nem rá szavazna
-A főpolgármester-helyettesének a gyerekeinek az apja (ha jól tudom nem házasok) egy nagyválllakozó, akinek az érdekeltségei számomra elég NER-közelinek tűnnek
A 7-es hozzászólását a második sorig olvastam.
A fidesz a COVID-ra hivatkozva törvényerejű rendeletben megtiltotta az önkormányzatoknak, hogy új adót vezessenek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!