Dobrev Klárával újra fejlődő Európai ország lehetünk, nem leépülő Ázsia szakadék?
Az 5 jelölt közül Dobrev és Márki-Zay alkalmasak kormányzásra, a többi alkalmatlan. A kettejük között viszont lényeges különbség, hogy Dobrev mögött egy szakszerű, erős, stabil, összetartó Európai párt is van, amelyik nagyon jó hírnévnek és kapcsolatoknak örvend az EP-ben. Márky-Zay mögött pedig semmi nincs.
Épp ezért szerintem jó döntés született itt az első fordulóban. Ha Dobrev nyeri a 2. fordulót majd a választásokat is, akkor mi is végre Európai ország leszünk teljes egészében, nem csak egy ázsiabarát szarjankó, amelyik csak adogatja elfele magát a keleti diktátoroknak?
Magyarország most is európai fejlődő ország, nem "ázsiai szakadék".
Ez így lesz akkor is, ha Dobrev Klára győz.
Nem értem ezt a kisebbségi komplexust.
Te most mongolnak, koreainak érzed magad Orbán miatt?
Én ezt nem érzem. Elég távol vagyunk, nem hasonlítunk az ázsiai népekre.
Az más kultúra, más mentalitás.
Egyébként nem kellene lenézned őket. Ott is vannak magasan, fejlett civilizált népek, országok. Japán, Dél-Korea, Szingapúr sokkal fejlettebb, mint Magyarország, magasabb az életszínvonal. Kína is tiszteletreméltó civilizáció, nem lebecsülendő, csak ott a polgárháború, kommunizmus nagyon visszavetette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!