Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit gondoltok erről az ajándék...

Mit gondoltok erről az ajándékról? Szerintetek jó ötlet? Egy férfi örülne neki?

Figyelt kérdés

A pátomnam gondoltam karácsonyi ajándéknak. 2.5 év vagyunk együtt. Arra gondoltam, hogy karácsonyi ajándéknak, most valami igazán személyeset szeretnék adni. A terv az hogy egy szép üveget kidíszítek, és tennék be 365 üzenetet, amiket kalligráfusam valamilyen szép betűtípussal írok. A kis papírokra kedves üzenetek, vers vagy zene idézetek, apróságok amiket szeretek benne és közös emlékek kerülnének. Lenne köztük vicces, megható és egy két huncutabb dolog is. Èrtek az ilyemihez, úgyhogy a kivitekezés esztétikus és minőségi lenne.

Olvastam hogy a férfiak inkább a praktikus ajándékokat szeretik, de nekem kicsit furcsa csam úgy ajándékba használati tárgyat adni. Úgy vagyok ve, azt majd veszünk ha éppen szüksév van rá, az ajándékok pedig inkább legyenek valami kis külőnlegességek.

Ő 18 éves (ha számít), én 17 vagyok.

2021. okt. 5. 16:16
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
79%
Figyu, ez mi? Egy üveg fecnikkel? Komoly?
2021. okt. 10. 14:46
 42/43 anonim ***** válasza:
94%
Mi kifejezetten romantikus pár vagyunk a párom nagyon érzéki férfi, de talán ez neki sem lenne a kedvenc. Ha már mindenképp ezen a vonalon maradnál jobb lenne egy "chear up" bödön. Nem kell 365 cetli legyen mondjuk 50. Mindegy mikor vesz ki belőle(tehát nincs hozzákötve, hogy 1 cetli/nap), hanem ha rossz kedve van, beteg és/vagy nem tudsz mellette lenni, amitől nagyon elszomorodik előhúz valami személyes vagy vicces kis szöveget, ami mosolyt csal az arcára egy borús napon.
2021. okt. 13. 10:32
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan 20-25 éve megállta volna a helyét (nagyon talán) amikor nem volt idézetekkel telehányva a fb, instagram stb, nem 3mp volt megkeresni egy dalszöveget, hanem fülelni kellett, és leírni papírra, hogy meglegyen. A fotók ott vannak mindkettőtök telefonján, 1 mp átdobni egymásnak messengeren, kb semmit nem érnek kinyomtatva max ha egy szép albumban vannak vagy fotókönyvnek megcsináltatva. Az internet mellett ennek már nincs varázsa. Max a kuponok tarthatók, de nem cetli formájában tálalnám azt sem és nem 365 napra, engem kimondottan stresszelne valami amihez napi szinten kötve lennék :D
2021. okt. 13. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!