Mit gondoltok erről az ajándékról? Szerintetek jó ötlet? Egy férfi örülne neki?
A pátomnam gondoltam karácsonyi ajándéknak. 2.5 év vagyunk együtt. Arra gondoltam, hogy karácsonyi ajándéknak, most valami igazán személyeset szeretnék adni. A terv az hogy egy szép üveget kidíszítek, és tennék be 365 üzenetet, amiket kalligráfusam valamilyen szép betűtípussal írok. A kis papírokra kedves üzenetek, vers vagy zene idézetek, apróságok amiket szeretek benne és közös emlékek kerülnének. Lenne köztük vicces, megható és egy két huncutabb dolog is. Èrtek az ilyemihez, úgyhogy a kivitekezés esztétikus és minőségi lenne.
Olvastam hogy a férfiak inkább a praktikus ajándékokat szeretik, de nekem kicsit furcsa csam úgy ajándékba használati tárgyat adni. Úgy vagyok ve, azt majd veszünk ha éppen szüksév van rá, az ajándékok pedig inkább legyenek valami kis külőnlegességek.
Ő 18 éves (ha számít), én 17 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!