Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit gondoltok erről az ajándék...

Mit gondoltok erről az ajándékról? Szerintetek jó ötlet? Egy férfi örülne neki?

Figyelt kérdés

A pátomnam gondoltam karácsonyi ajándéknak. 2.5 év vagyunk együtt. Arra gondoltam, hogy karácsonyi ajándéknak, most valami igazán személyeset szeretnék adni. A terv az hogy egy szép üveget kidíszítek, és tennék be 365 üzenetet, amiket kalligráfusam valamilyen szép betűtípussal írok. A kis papírokra kedves üzenetek, vers vagy zene idézetek, apróságok amiket szeretek benne és közös emlékek kerülnének. Lenne köztük vicces, megható és egy két huncutabb dolog is. Èrtek az ilyemihez, úgyhogy a kivitekezés esztétikus és minőségi lenne.

Olvastam hogy a férfiak inkább a praktikus ajándékokat szeretik, de nekem kicsit furcsa csam úgy ajándékba használati tárgyat adni. Úgy vagyok ve, azt majd veszünk ha éppen szüksév van rá, az ajándékok pedig inkább legyenek valami kis külőnlegességek.

Ő 18 éves (ha számít), én 17 vagyok.

2021. okt. 5. 16:16
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Javaslatom nincs, csak véleményem, azt viszont leírom.

.

Az év minden napjának reggelét ezzel kezdeni először "cuki", de aztán motorikussá, megszokottá, netán unalmassá válna.

Ugye, te sem akarod, hogy "ha megcsinálta, ennyit dolgozott vele, megnézem úgy, mint a fogmosás előtti teendőmet csak azért is, hogy meg ne sértsem!" helyzet álljon elő?

.

Bármelyikünknél, sőt mindannyiunknál jobban ismered párod.

Ha úgy gondolod, hogy tetszene neki ilyen ajándék, akkor helyedben nem egy hónapra 31, vagy egy egész évre 365 cetlit tennék az üvegbe, hanem csak 50+ darabot.

Naptárban megnézném, hány hétfő van a jövő évben és csak mindegyikre egyet-egyet, "hogy jól induljon a hét!" jelszóval.

.

Bármilyen ajándékot készítesz is, járj sikerrel!

2021. okt. 6. 07:09
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Extrém mód díjazom az ilyen kreatív, saját készítésű ajándékokat, én is készítek sokmindent, de pl az én párom még csak illemből sem nézegetné 3 napig sem. Helyben kinyitna egy párat, aztán keresné az igazi ajándékát. Én anno a kapcsolatunk elején még egy drónnal is befürödtem, közölte, hogy ő már nem kisgyerek :’D szóval van aki nem jut el az illemig sem, de legalább kerek perec tudtam, hogy neki az ilyesmik nem fekszenek, és más irányban kell a megfelelő ajándékot kutatni.
2021. okt. 6. 08:12
 23/43 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem ilyen cukiságokra, meg no namebidézetekre gondoltam, hanem inkább humoros dologokra, olyan költőkre akiket szeret, meg lesz@plak kuponra, és hasonlók, de akkor ezek szerint hülyeség, úgyhogy kitalálok mást. Amúgy a focit utálja a párom úgyhogy meccsjegy sem lesz nyerő.
2021. okt. 6. 09:37
 24/43 anonim ***** válasza:
84%

A meccsjegy nem konkrétumként hangzott el, hanem példának, hogy egy nő se örülne annak, ha utálja a focit, míg (sztereotip jelleggel) a pasi meg pont ennek örül.

Szóval helyettesítsd be bármivel, amit a párod szeret :)

2021. okt. 6. 10:40
 25/43 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem férfinak borzalmas. Mi a farkat gondolsz? Hogy minden nap kinyitja és olvasgaja egy FÉRFI?? Én is imádnék ilyet adni, de már 8 hónap után látom, hogy egyáltalán nem örülne neki...karácsonykor NEKI szerzek örömet...
2021. okt. 6. 10:41
 26/43 anonim ***** válasza:
37%
#23: Hohó, lesz@plak kuponról meg ilyenekről eddig szó se volt! Így már mindjárt más a leányzó fekvése! Vagyis a tiéd, ugye.
2021. okt. 6. 11:00
 27/43 A kérdező kommentje:
#26 Mondtam hogy lesznek benne vicces és huncut dolgok. Csak valahofy mindenki leragadt ott hogy nyálas idézet, pedig erről szó sem vol
2021. okt. 6. 11:41
 28/43 anonim ***** válasza:
66%
Ez esetben sem nyújtanám 365 naposra… honnan tudod, hogy pont lesz e kedve bármelyikőtöknek pont április 13-án egy cumihoz? Ha pedig neki pont van neked meg nem, meg is ölted vele az egészet. Szerintem minimalizáld le egy adventi naptárra.
2021. okt. 6. 11:49
 29/43 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy attól kéne tartanom hogy ne lenne kedvem hozzá
2021. okt. 6. 12:15
 30/43 anonim válasza:
83%
Ez annyira egyeni hogy ki minek orul. En pl csak praktikus dolgoknak semmi ilyen tarolni kell csetresznek es. En nem ismerek olyan pasit aki plussel aludna de ha a te baratod is olyan akkor lehet ertekelné. ha szemelyes mit szeretsz benne meg olyan kulcsmondatok vannak benne amin regen jot rohogtetek. Ha pl ezeket felirtad anno az pl jo otlet de csak mellekajandeknak.Meg van ahol bejon a 50perc masszas kupon is. De akkormar jobb szerintem ha mindennap becsempeszel a zsebebe egy ilyen uzenetet es karacsonykor veszel valamit ami hasznos akár ruhát..
2021. okt. 6. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!