Mit gondoltok erről az ajándékról? Szerintetek jó
ötlet? Egy férfi örülne neki?
Figyelt kérdés
A pátomnam gondoltam karácsonyi ajándéknak. 2.5 év vagyunk együtt. Arra gondoltam, hogy karácsonyi ajándéknak, most valami igazán személyeset szeretnék adni. A terv az hogy egy szép üveget kidíszítek, és tennék be 365 üzenetet, amiket kalligráfusam valamilyen szép betűtípussal írok. A kis papírokra kedves üzenetek, vers vagy zene idézetek, apróságok amiket szeretek benne és közös emlékek kerülnének. Lenne köztük vicces, megható és egy két huncutabb dolog is. Èrtek az ilyemihez, úgyhogy a kivitekezés esztétikus és minőségi lenne.
Olvastam hogy a férfiak inkább a praktikus ajándékokat szeretik, de nekem kicsit furcsa csam úgy ajándékba használati tárgyat adni. Úgy vagyok ve, azt majd veszünk ha éppen szüksév van rá, az ajándékok pedig inkább legyenek valami kis külőnlegességek.
Én is csináltam hasonlót szerintem bőven túl mentem 365-ön
Nézd az én kedvesem nagyon örült neki szóval bátorítalak erre.
Nő voltam én is :)
2021. okt. 6. 15:03
32/43 A kérdező kommentje:
Annyi kölönböző választ kaptam hogy már fogalmam sincs jó ötlet-e. Egy kicsit átvariáltam, hogy csak 52 lesz, és mindegyik egy francia kártya lap (szeret kártyázni), de a kuponok, általa kedvelt versek és hasonlók biztosan maradnak. Meg amúgy azt nem írtam le, de nyilván nem csak ezt fogja kapni, de mindig szoktam adni valamilyen huncut/romantikus ajándékot, és valamilyen kézzelfoghatóbb dolgot, pl könyvet, vagy színházjegyet, aminek örülne. Aki szerint amúgy meg szemèlyteken azokat egyáltalán nem értem. Pont ez a lényege, hogy az ajándékozó készíti és személyes gondolatokat ad át (nem, nem insta idézeteket), olyan stílusban és designe-ban amiről tudja hogy a pátjának tetszene. Amúgy akik adtak/kaptak ilyet (nem csak elképzeliknhogy szerintük milyen lehet), ott fent naradt az érdeklődés?
2021. okt. 6. 15:25
33/43 anonim válasza:
Ha 52 cetlit kap pl csatos üvegbe, de mellé valami normális dolgot aminek örülne (könyv, pulcsi stb) akkor oké, de sztem ezt ne vedd ajándék számba...kaphat mellé több dolgot is
2021. okt. 6. 17:32
34/43 anonim válasza:
Könnyű letesztelni, hogy jó ötlet-e.
Kezdd el csinálni, csak még ne az övét, hanem egy barátnőd szülinapjára. Ha több kérdést is feltesz annál, hogy mit csinálsz? - akkor lehet, hogy jó ötlet. Ha nem, akkor teljesen hidegen hagyja.
2021. okt. 6. 17:39
35/43 anonim válasza:
#34 ez ott hülyeség, hogy utána még unalmasabb lesz, ha ő is megkapja ugyanazt.
2021. okt. 6. 18:27
36/43 anonim válasza:
Ha egyáltalán volt annyira érdekfeszítő a témával kapcsolatban, hogy kapjon egyet. 🤷🏼♀️
Én szülinapomra kaptam évekkel ezelőtt egy szép fadobozba, azon belül egy kagylóba voltak beletekercselve, mondván a sellők üzenetei. Tökre örültem neki, egyet kibontottam de többet azóta se. De megvan :D
2021. okt. 6. 18:32
37/43 anonim válasza:
Ilyen nőként is nyálasnak tartok...
2021. okt. 6. 20:30
38/43 anonim válasza:
Egyszer kaptam egy ilyet, az ajándékozó előtt kibontottam egyet, utána meg még kettőt, aztán feltettem a polcra porosodni. Pedig aranyos ötlet volt, de egyszerűen nem tudtam vele mit kezdeni.
2021. okt. 7. 13:48
39/43 anonim válasza:
Én a barátnőmtől tavaly kaptam ilyet, de az minden hétre volt, 57db,kicsi képek hátuljára volt írva a szöveg. Ezeket eltettem, de csak a képek miatt, amúgy nem őrizgettem volna.
Ő mellé parfümöt, pólót, alsógatyát, törülközőt adott. Ha csak a kis képeket kapom azzal is megelégedek, de ez a fecnis dolog kiakaszt
2021. okt. 9. 22:24
40/43 anonim válasza:
Tavaly én is ilyen ajándékot kaptam a barátnőmtől. Először nem is tudtam mit jelentenek ezek a kuponok. Persze jóképet vágtam hozzá, de egy kicsit rosszul esett, hogy én törtem magam, hogy szép legyen az ajándéka, ő meg adott egy üveget tele papírral, mondván ezek beváltható kuponok.Illendősségből pár kupont igénybe vettem, de januárban már zavart, hogy nyagatott a kuponok miatt. Hamar elfelejtődött. Én férfiként a lehető legrosszabb ajándéknak tartom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!