Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit gondoltok erről az ajándék...

Mit gondoltok erről az ajándékról? Szerintetek jó ötlet? Egy férfi örülne neki?

Figyelt kérdés

A pátomnam gondoltam karácsonyi ajándéknak. 2.5 év vagyunk együtt. Arra gondoltam, hogy karácsonyi ajándéknak, most valami igazán személyeset szeretnék adni. A terv az hogy egy szép üveget kidíszítek, és tennék be 365 üzenetet, amiket kalligráfusam valamilyen szép betűtípussal írok. A kis papírokra kedves üzenetek, vers vagy zene idézetek, apróságok amiket szeretek benne és közös emlékek kerülnének. Lenne köztük vicces, megható és egy két huncutabb dolog is. Èrtek az ilyemihez, úgyhogy a kivitekezés esztétikus és minőségi lenne.

Olvastam hogy a férfiak inkább a praktikus ajándékokat szeretik, de nekem kicsit furcsa csam úgy ajándékba használati tárgyat adni. Úgy vagyok ve, azt majd veszünk ha éppen szüksév van rá, az ajándékok pedig inkább legyenek valami kis külőnlegességek.

Ő 18 éves (ha számít), én 17 vagyok.

2021. okt. 5. 16:16
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
81%
Hát ne haragudj, de én ilyennek nőként sem tudnék örülni. Pedig hidd el, piszok érzelmes vagyok, de ennek nem tudnék örülni.
2021. okt. 5. 21:34
 12/43 anonim ***** válasza:
77%
#2 vagyok. Nem akartam leírni, reméltem hogy olvasol a sorok között, de szerintem ez az ajándék borzasztóan közhelyes. Totál igaza van az egyetlen pasi hozzászólónak: lányos ötlet, aminek max. ideig-óráig, udvariasságból örül egy férfi. És igen, pont olyan klisé, mint a fényképes párna. Egyrészt évtizedekkel ezelőtt valaki kitalálta, akkor még elment, de ma már rémesen közismert, minden eredetiséget nélkülöző. Másrészt árulkodik arról, hogy meg sem próbálsz férfiaggyal gondolkodni. Persze rendes tőled, hogy megkérdezed itt, hogy örülne-e neki a pasi, de az egyetlen hiteles pasivéleménnyel meg vitatkozol. Sőt, már a kérdésed kifejtésében megkérdőjelezed a férfiak preferenciáit és erőltetnéd a tiedet. Lesznek ebből még konfliktusaid, ha ennyire elutasítod a másik nem fejével gondolkodást.
2021. okt. 5. 21:56
 13/43 anonim ***** válasza:
85%

Teljesen őszintén egy hobbi író, kreatív, olvasni imádó nőtől: világ életemben azt hittem, hogy nagyon örülnék egy ilyennek, pontosan addig, amíg kaptam egyet. Kb 15 üzenet volt benne, 5 év alatt 4-et bontottam ki.

Szerintem a 365 nap kicsit (nagyon) sok, inkább csináld meg adventi kalendáriumnak, valami nagyon frappánssal a 24. napra.

2021. okt. 5. 22:02
 14/43 anonim ***** válasza:
90%

Én is meglepődtem, hogy a srác le lett pontozva, holott kimondta a teljes igazságot. Nőként én mosolyom sem lenne őszinte, ha ilyen ajándékot kapnék. Nekem ez pontosan ugyanolyan lenne, mint amit a srác írt. Fényképes párna. Kár, hogy a srác le lett pontozva, úgy látszik ha valaki őszinte az nem jó. Most belegondoltam, hogy ilyen ajándékot adnék a vőlegényemnek. Szerintem nyíltan megsértődne, nem is értené, hogy miért ezt találtam ki. Gondolkodj pasi aggyal.

21/N

2021. okt. 5. 22:07
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Csak hogy ne érjen túl nagy csalódás, egy saját sztori: a párom kérte, hogy írjak neki egy szerelmes levelet/verset. Írtam, iszonyat kritikus vagyok magammal, de tényleg 10/10-es lett. Elolvasta 3x, tetszett neki, aztán kidobta, pedig ő kérte. Utána azt mondta minek tartogasson ilyeneket, biztos úgy is rajta van a laptopomon. Azóta sem kérte el elolvasni idestova ennek 5 éve:)
2021. okt. 5. 22:25
 16/43 anonim válasza:
75%

A barátom sokkal érzelmesebb és romantikusabb mint én. Egy ilyen ajándéknak pedig nagyon örülne. (3 éve adtam neki egy plüsst szülinapjára, azóta is azzal alszik.)

VISZONT nem minden pasi ilyen. Akikkel eddig beszélgettem nem rajongtak a klisés dolgokért.

De volt olyan aki a verseket szerette, az állatos dolgokat stb.

Ha 2,5 éve együtt vagytok akkor már eléggé kiismerhetted a párod dönts saját belátásod szerint, mi nem ismerhetjük az ízlését.

2021. okt. 5. 22:30
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Javíthatatlan romantikus pasi vagyok (a Hallmark filmek a kedvenceim, hogy mást ne mondjak), de csak a 7-es válaszolót tudnám ismételni.
2021. okt. 5. 23:39
 18/43 anonim ***** válasza:
66%

365 rohadt sok. Ha mindenáron ezt szeretnéd adni, akkor legyen 52, és akkor heti egy, vagy random szám eseti jelleggel, ha már nagyon rossz a kedved, ha összevesztünk, ha hiányzom, stb.

Ha a fénykép a lényegesebb: exploding boxoknak nézz utána, abba is kerülhet üzenet, idézet, fénykép, cukiság, meg végső ajándékként a közepébe valami megfoghatóbb dolog (legyen az apróság vagy valami élményajándék).

Évfordulós/valentines témában sok diy tippet fogsz hozzá találni youtube-on, csak saját ízlésre kell szabni.

(Azért hozzáteszem, ezt nőként írom, de van a környezetemben pasi, aki ilyet kapott évfordulóra, én onnan ismerem. :D Viszont ha a doboz közepébe kerül egy meccsjegy is, csak hogy a srácok korábbi példájánál maradjak, akkor már párhuzamosan van benne a cukifaktor és a pasis praktikum is, így talán emészthetőbb. De cáfoljatok meg, ha ez is túl giccs! :D)

2021. okt. 6. 01:54
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem pasiknak való.
2021. okt. 6. 02:15
 20/43 anonim ***** válasza:
96%
Ez nagyon cuki. Lánynak. Az én párom ettől szivárványt hányna.
2021. okt. 6. 04:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!