Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki hogy oldja meg a Karácsonyt...

Ki hogy oldja meg a Karácsonyt ha nem túl tehetősek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Anyukámmal élek, és a súlyos beteg öcsémmel. Már előre félek mi hogy lesz. Lesz-e egyáltalán kaja az asztalunkon. Apukám anyagilag nem támogat minket, a gyerektartást sem küldi. Hónapról hónapra élünk, csak a kis öcsémet tartjuk szem előtt mindenben. Már izgatott az ajándékok miatt is, pedig ha tudná idén mi mindenről le kell mondanunk. Tavaly még másképp volt, anyukámnak volt párja aki mindenben segített minket. De sajnos külön lettek. Idén diákmunkáztam, de holnaptól suli. Próbálom majd beosztani hogy azért erre arra maradjon az ünnepekre. Karácsonyfánk már tuti nem lesz. Aki szintén ilyen helyzetben van, attól szívesen olvasgatok kinek milyen kreatív ötlete van, miket fogtok sütni/főzni.
2021. aug. 31. 15:37
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
90%
18 as írta hogy súlyos beteg a kis öccse
2021. szept. 7. 11:25
 22/27 anonim ***** válasza:
19%

A karácsony pont arról szól, h ünnepi ételt eszünk, meg van feldíszített fa. Az ajándék opcionális.

Szerintem érdemes gyorskölcsönt, v szabadfelhasználású hitelt felvenni, és akkor legalább az évben 3 napig jól érezhetitek magatokat.

2021. okt. 16. 08:24
 23/27 anonim ***** válasza:
81%

22

A nap leghaszontalanabb válasza

Ilyen hülyeséget ember...

2021. okt. 16. 10:06
 24/27 A kérdező kommentje:

Szerintem is hülyeség.

Nem volt szó arról hogy ne éreznénk jól magunkat karácsonykor, hanem szeretném belőle a legjobbat kihozni. Még ha nem is lesz terülj terülj asztalkám ettől függetlenül ott leszünk egymásnak és az a 3 nap ezért fog csodásan eltelni.

2021. okt. 16. 10:28
 25/27 anonim ***** válasza:
28%

A többi nap nem vagytok ott egymásnak?

Az nem ünnep, ha ugyanaz van, mint az év többi 362 napján.

2021. okt. 16. 11:29
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezö: az elején írtak egy csomó ötletet, hogy miként tudsz valamennyi pénzt összeszedni karácsonyig, illetve pár olcsó, e mutatós és finom ételtippeket is kaptál, szerintem ezeket nézd át még egyszer.

A karácsony legyen ünnep, amikor ünnepi(bb) ételeket esztek, apró ajándékokat adtok egymásnak, karácsonyi hangulatot ezzel lehet létrehozni.

2021. okt. 16. 17:40
 27/27 A kérdező kommentje:
Igen, ezeket nagyon szépen köszönöm. Őket fel is pontoztam.
2021. okt. 16. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!