Ki hogy oldja meg a Karácsonyt ha nem túl tehetősek? Bővebben lent
A karácsony pont arról szól, h ünnepi ételt eszünk, meg van feldíszített fa. Az ajándék opcionális.
Szerintem érdemes gyorskölcsönt, v szabadfelhasználású hitelt felvenni, és akkor legalább az évben 3 napig jól érezhetitek magatokat.
22
A nap leghaszontalanabb válasza
Ilyen hülyeséget ember...
Szerintem is hülyeség.
Nem volt szó arról hogy ne éreznénk jól magunkat karácsonykor, hanem szeretném belőle a legjobbat kihozni. Még ha nem is lesz terülj terülj asztalkám ettől függetlenül ott leszünk egymásnak és az a 3 nap ezért fog csodásan eltelni.
A többi nap nem vagytok ott egymásnak?
Az nem ünnep, ha ugyanaz van, mint az év többi 362 napján.
Kérdezö: az elején írtak egy csomó ötletet, hogy miként tudsz valamennyi pénzt összeszedni karácsonyig, illetve pár olcsó, e mutatós és finom ételtippeket is kaptál, szerintem ezeket nézd át még egyszer.
A karácsony legyen ünnep, amikor ünnepi(bb) ételeket esztek, apró ajándékokat adtok egymásnak, karácsonyi hangulatot ezzel lehet létrehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!