Ki hogy oldja meg a Karácsonyt ha nem túl tehetősek? Bővebben lent
Én abszolút nem drága ajándékokra gondoltam. Értékelem amiket írtatok. Ügyes kezem van, ezért majd lehet valami kis kézmüves ajándékkal lepem meg az öcsémet.
Anyukám meg nagyon illatmániás, majd gyűjtök neki egy jobb minőségű parfümre. Apukám külföldre költözött és már új családja van. Az én szemembe nem is apa már.
Valószínüleg az étel is pipa lesz majd. Anyukám kukorica salátát fog csinálni, és fasírtot. Gondoltam mellé csinálok kaszinótojást, 8 tojásból megvan és laktató. Tavaly is volt és most eszembe jutott. Már is van egy hidegtál. Még mellé mi az ami megy? Unokatestvéremék azt mondták hoznak majd 5 töltett töltött káposztát. Sütemény meg bolti lesz szerintem.
anyád dolgozik?
suli mellett is lehet diák munkát csinálni messze van még a karácsony
segély szervezetkről hallottál? nagyon sok van!
nem csak budapesten de pl minden évben pesten osztanak ajándékokat a gyerekeknek és rendes játékokat!
a tesod milyen beteg?
beszéljetek vele hogy idén gyengébb lesz a kari!
ha van unokatesod azaz más család tagok azok nem tudnak besegíteni valamibe? akkor meg! ha tényleg ennyire gáz a helyzet akkor vissza kell fogni a kiadásokat! és kell kérni segítséget!
akár facen is csak legyen igazi ne kamu a dolog különben csalásnak veszik! ha igazi akkor az emberek szépen segítenek láttam már nem egyszer!
Csirkemáj olcsó, egy kis csomag bacon, betekerve, megsütve.
Mellé krumplipüré egy kis piros zsíros hagymával.
Hány éves vagy és a kisöcséd?
Írj rám privátban, szívesen beszélgetek veled.
Nem kell se karácsonyfa, se hú de vacsora.
Főzz olyat, amit amúgy is szívesen főznél az év bármely napján! Az ünnep meg szóljon arról, hogy együtt vagytok, beszélgettek, filmet néztek, kimentek sétálni, meg ilyenek!
Nekem személy szerint sok pénzem van, ennek ellenére mégis utálom a karácsonyt, mert egy aljas, pénzközpontú, kapzsi, kapitalista ünnepnek tartom. Magam részéről nem is tartom. Nálunk a többiek szeretik, de én minden évben inkább kivonom magam a családi karácsonyozásból és ajándékozásból, mert csak szarul érzem magam a mértéktelen pénzégetés és pazarlás láttán. Inkább minden évben kimegyek egyedül sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!